Baskan Tavli Açiklamasi 'Yaptigimiz Yatirimlar, Olmasi Muhtemel Afetlerin Önüne Geçiyor'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, bölgede etkili olan saganak yagislarin ilçede ciddi hasara yol açmadigini belirterek, “Ordu Büyüksehir Belediyemiz ile birlikte yaptigimiz ciddi yatirimlar, olmasi muhtemel afetlerin önüne geçiyor” dedi.

Baskan Tavli Açiklamasi 'Yaptigimiz Yatirimlar, Olmasi Muhtemel Afetlerin Önüne Geçiyor'
Ordu genelinde etkili olan saganak yagis Ünye’de de görülürken Ünye Belediyesi gece boyunca tüm ekipleriyle teyakkuzda kaldi. Yagislarin basladigi andan itibaren sahada olan Belediye Baskani Hüseyin Tavli gece yagan siddetli yagislarin ardindan sabahin erken saatlerinde sikintili noktalarda incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldi.

Ilçede ciddi bir sorunun yasanmadigini belirten Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Bölgemizde gece boyunca yagan ve etkisini sabahin erken saatlerinde de sürdüren saganak yagis nedeniyle ekiplerimiz tüm noktalarda önlemlerini aldi. Ünye’mizde asiri yagislar nedeniyle ciddi bir sorun yasanmadi. Lokal olarak bazi sikintili noktalarda meydana gelen sorunlar da ekiplerimiz tarafindan aninda müdahale edilerek çözüldü. Büyüksehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizde yaptigimiz yatirimlar sonucu çok sükür ciddi bir sikinti olmadan atlattik. Ekiplerimiz bundan sonraki süreçte de gerekli hassasiyeti göstererek meteorolojik uyarilari yakindan takip edecek” dedi.

Kaynak: İHA