Müdür Basyigit Açiklamasi 'Okullarimizin Ürünlerini Vatandaslarimizin Begenisine Sunduk'

Kütahya Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, okullarda üretilen ürünleri vatandaslarla bulusturmanin sevincini yasadiklarini ifade etti.

Müdür Basyigit Açiklamasi 'Okullarimizin Ürünlerini Vatandaslarimizin Begenisine Sunduk'
Müdür Basyigit, ’Mesleki Teknik Egitim Fuari’nin bu yil kent merkezi Zafer Meydani’nda gerçeklestirildigini dile getirdi.

IHA’ya konusan Basyigit, "Mesleki Teknik okullarimizin yil sonu sergisini ve fuarini gerçeklestiriyoruz. Valiligimizin önünde yaptigimiz bu fuarda merkez ilçemizdeki 13 Meslek Lisemiz, birde özel egitim meslek okulumuz stant açtilar. Bu stantlardaki temel hedefimiz, ilimizdeki ögrencilerimize, özellikle ortaokul ögrencilerimize, velilerimize, Kütahyali hemserilerimize Meslek Liselerimizdeki alanlari ve dallari tanitmak. Yil içinde yaptigimiz ürünlerle ilgili bir sergi ve tanitim çalismasi yapmak için bu fuari açtik. Güzel Sanatlar Lisemizden Mesleki Teknik Okullarimizdaki metal bölümüne varincaya kadar, spor lisemizden, yiyecek, içecek alani olan Yoncali, Devlet Hatun, Haymana Meslek Lisemize kadar bütün okullarimizin ürünleri burada vatandaslarimizin begenisine sunulmakta, herkesi sergimize davet ediyorum. Bu sergide, fuarda emegi geçen bütün arkadaslarima tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA