Erden Timur Açiklamasi 'Sezon Bittiginde Açiklayacagim'

Galatasaray Sportif AS Baskan Vekili Erden Timur, yaptigi açiklamanin sürekli manipüle edildigini söyleyerek, "Sezon bittiginde açiklayacagim" dedi.

Erden Timur Açiklamasi 'Sezon Bittiginde Açiklayacagim'
Galatasaray Sportif AS Baskan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe derbisi öncesinde yapilan antrenmanda basin mensuplarina konustu.

Yaptigi açiklamanin sürekli manipüle edildigini ifade eden Timur, "O gün de söylemistim. Açiklanacak, anlatilacak çok sey var diye. Sürekli manipüle ediliyor, bilgi, belge, kayit diye. Lütfen o kismi ekranlara getirirseniz, ben ’Çok sey açiklayacagiz’ dedim. Onlari sezonu bitirdigimiz anda açiklayacagiz. Biz degil, lig bittiginde. Onu da su sebeple söylemistim, su anda bu tip seyler açiklandiginda daha sonra hata yapilsa, bir sey olsa hep o açiklamalara baglanacagi için ligin dogru gitmesi açisindan, bize fayda saglayacak olsa da olmasa da hiç fark etmez, biz lig bittikten sonra herkes daha sakinken bir degerlendirme, arinma niteliginde açiklama yapacagiz. Herkes her seyi açiklasin ki bundan sonra daha saglikli ilerlesin. Ben ’Tüm hepsini açiklayacagim’ dedim. Sezon bittiginde açiklayacagim" diye konustu.

Kaynak: İHA