Muslu Çiftçilerin Sorunlari TZOB Baskani Bayraktar'a Anlatildi

Mus Ziraat Odalari Koordinasyon Kurulu Baskani ve Malazgirt Ziraat Odasi Baskani Tahsin Kiliç, Mus’taki çiftçilerin sorunlarini Türkiye Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Semsi Bayraktar’a anlatti.

Muslu Çiftçilerin Sorunlari TZOB Baskani Bayraktar'a Anlatildi
Mus Ziraat Odalari Koordinasyon Kurulu Baskani ve Malazgirt Ziraat Odasi Baskani Tahsin Kiliç, Varto Ziraat Odasi Baskani Abdulbari Han ve Korkut Ziraat Odasi Baskani Mahsup Uslu, Türkiye Ziraat Odalari Genel Merkezinde 6 saat boyunca sadece Mus çiftçisinin sorunlarinin Türkiye Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Semsi Bayraktar’a aktardi. Türkiye Ziraat Odalari Genel Merkezinde Mus iline özel yapilan toplantida 6 saat boyunca Türkiye Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Semsi Bayraktar’la görüsen Baskan Kiliç, "Genel Baskanimiz Semsi Bayraktar’a Mus, ilçeleri ve Malazgirt Ovasi’nda yasanan sorun ve sikintilari anlattik. Genel baskanimiza da arz ettik. Bu yil tüm tarimsal ürünlerde beklentimiz yüksek. Çok sükür ovalarimiz çok güzel yagis aldi ve almaya da devam ediyor. Malazgirt ilçemizde kurdugumuz milyonluk tohum eleme selektörü üretim tesisimiz hakkinda bilgiler verdik. Genel Baskanimiz Semsi Bayraktar bizleri sabirla, tam 6 saat boyunca dinledi. Biz çiftçileri bu kadar sabirla dinleyen ve tüm sorun ve sikintilarimiza çözüm yolu bulan genel baskanimiza Mus çiftçisi adina çok tesekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Semsi Bayraktar da, Mus ve Malazgirt ovalarinda gece gündüz demeden Türkiye ekonomisine üretimle dersek veren tüm üretici çiftçilere Mus Ziraat Odalari Koordinasyon Kurulu Baskani ve Malazgirt Ziraat Odasi Baskani Tahsin Kiliç vasitasiyla selam yolladi.
Kaynak: İHA