Haber Arşivi

Bilecik'te AK Parti Ile CHP Arasindaki Bayrak Ve Pankart Asma Tartismasi Devam Ediyor

Bilecik’te Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adaylarin pankart ve parti bayraklarin belediyenin sepetli araci ile asilmasinin ardindan baslayan tartismalar büyüyor. Bu tartismalara CHP Bilecik Il Baskani Mehmet Metin Yasar’da dahil olurken, AK Parti cephesinden de açiklama geldi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:19:53

Onlarca Kisi Yangini Film Izler Gibi Izledi, Sosyal Medyadan Canli Yayin Yapti

Edirne’de bir binada çikan yangini onlarca kisi film gibi izleyip, sosyal medyadan canli yayin yapti.

9 Mayıs 2023 Salı   17:19:52

Kirikkale'de Motosikletli Sürücülere Reflektif Yelek Dagitildi

Kirikkale’de düzenlenen Karayolu Güvenligi ve Trafik Haftasi etkinliklerinde meydana kurulan trafik parkurunda çocuklara akülü araçlarda trafik kurallari anlatildi. Motosiklet sürücülerine de görünür olmalarini saglayan reflektif yelek dagitildi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:19:51

Bu kadarı da “pes” dedirtti! Erzurum’da çalıştığı iş yerine kadın kıyafetiyle girip...

Akılalmaz olay geçen gün Erzurum’da meydana geldi. Bir kişi çalıştığı iş yerine kadın kıyafetleri giyip, içinde 18 bin TL bulunan çelik kasayı çaldı. Şüpheli F.A. olayın ardından polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık kameraya yansırken, şüphelinin kasayı açamayınca toprağa gömdüğü ortaya çıktı.

9 Mayıs 2023 Salı   17:18:09

Kesan'da Hirsizlik Suçundan Yakalanan Süpheli Tutuklandi

Edirne’nin Kesan ilçesinde otomobil çaldiktan sonra gözaltina alinip, savciliktaki ifadesinin ardindan serbest birakilan C.K., ayni gün bir okuldan klima dis ünitesini çalarken yakalaninca tutuklandi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:16:52

Kesan'da Otomobil Ile Çarpisan Hafif Ticari Aracin Sürücüsü Yaralandi

Edirne’nin Kesan ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda hafif ticari araç ile otomobil çarpisti.

9 Mayıs 2023 Salı   17:16:51

MHP'den Anket Çikisi

MHP Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayi Muhittin Tasdogan, MHP’nin anket yaptirmadigini belirterek, "Maalesef bu zamana kadar özellikle MHP’yi ilgilendiren anketlerde, hep dogruluktan uzak, kamuoyunu yönlendirici, yöneltici, yaniltici anketler yapilmakta" dedi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:13:21

Kastamonu'da Biçakli Kavga Açiklamasi 1 Yarali

Kastamonu’da iki kisi arasinda çikan kavgada biçaklanan vatandas yaralandi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:12:52

Bütüncül Tip Kadin Sagliginda Da Öne Çikiyor

Fonksiyonel tip, hastaliklarin, rahatsizliklarin nasil ve neden olustugunu belirlemekte ve her birey için hastaligin temel nedenlerini ele alarak ve bütünü iyilestirerek sagliga kavusturuyor. Bütüncül tip uygulamalari, son yillarda kadin sagligi alaninda da bilimsel çalismalarda öne çikiyor.

9 Mayıs 2023 Salı   17:12:51

Başkan Erdoğan: Hiçbir insanımızı sahipsiz bırakmadık

Başkan Recep Tayyip Erdoğan bütün dünyada örnek olarak gösterilen Türk sağlık sistemi ile ilgili sosyal medya platformu Twitter'dan bir paylaşımda bulundu. Başkan Erdoğan, "Dünyanın neresinde olursa olsun hiçbir insanımızı sahipsiz bırakmadık, acil müdahaleye ihtiyaç duyan binlerce vatandaşımızı hava ambulanslarımızla kurtardık" ifadelerini kullandı.

9 Mayıs 2023 Salı   17:12:14

Hamza Dağ’dan müjde: Temmuzdaki zam yüzde 45 oranında olabilir

Kamu işçilerine beklenen zam oranını öğrendi, sıra memurlara geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Memurlarla ilgili ikinci dönem maaş görüşmeleri temmuz ayında yapılıyor. Memurlar için yapılması planlanan düşünülen oranı da burada görebiliyoruz” dedi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:11:34

Meral Aksener Açiklamasi 'Findiga 4 Dolarin Altinda Fiyat Verilmeyecek'

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener Giresun’da yaptigi konusmada, köylerde tarimin canlanmasi için her köye bir ziraat mühendisi tayin etmenin yani sira verimi düsmüs yüzyillik findik bahçelerinin gençlestirilmesi için çiftçilerle el ele vereceklerini ve findiga 4 dolarin altinda fiyat verilmeyecegini söyledi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:09:51

Bilgisayar Hirsizi Güvenlik Kamerasina Yakalandi

Gaziantep’te bir is yerinden dizüstü bilgisayar çalan sahis, önce güvenlik kameralarina ardindan da polise yakalandi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:09:24

Samsun TSO Tahkim Ve Arabuluculuk Merkezi Hizmete Açildi

Is, ticari, tüketici ve kira uyusmazliklarinda Samsun is dünyasina hizmet sunmasi amaciyla kurulan "Samsun TSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi" düzenlenen törenle hizmete girdi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:09:23

Sahinbey Ampute Sampiyonluga Dogru 'Farkli' Kosuyor

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi Konya’da ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol Takimini 6-2 gibi farkli bir skor ile maglup etti.

9 Mayıs 2023 Salı   17:09:22

KMÜ'de Hidrellez Çocuk Senligi Düzenlendi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi tarafindan ‘Hidirellez Çocuk Senligi’ düzenlendi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:09:21

Bombalarin Patladigi Yerde Türkiye Sampiyonasi Heyecani

Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) tarafindan 18 yil aradan sonra Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Cumhuriyetin 100. yili anisina düzenlenen Türkiye Tekerlekli Kayak Sampiyonasi renkli görüntülerle basladi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:08:52

Yavas Açiklamasi 'Seçimde Oy Kullanacak Herkes, Nereye Oy Verirse Versin Onlarin Iradesi Azizdir'

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani ve Cumhurbaskani Yardimcisi adayi Mansur Yavas, Karabük’teki mitinginde 14 Mayis seçimlerinde oy kullanacak herkesin kime oy verirse versin iradelerinin aziz oldugunu söyledi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:08:51

Baskan Altay Esnaf Ve Vatandaslarla Bulustu

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Cumhurbaskani Basdanismani Mustafa Akis ile birlikte Karatay Sanayi ve Eski Sanayi esnafini ziyaret ederek, Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG’u tanitti.

9 Mayıs 2023 Salı   17:08:23

DOSTEK Ögrencileri Bilisim Suçlari Konusunda Bilgilendirildi

Bilisim Haftasi çerçevesinde Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) ögrencilerine yönelik "Bilisim Suçlarinin Hukuki Boyutu" adli seminer Av. Ömer Alp Çelik tarafindan Denizli OSB konferans salonunda gerçeklestirildi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:08:22

Kemal Kiliçdaroglu Açiklamasi 'Daha Bize Milliyetçilik Dersi Verecek Kisi Anasindan Dogmadi'

Cumhurbaskani Adayi Kemal Kiliçdaroglu, "Bizi zaman zaman ’Yok masanin altinda, yok masanin üzerinde, yok masanin yaninda’ diye terör örgütleriyle baglantimiz varmis gibi bizi dillendiriyorlar. CHP’nin 6 okundan birisi milliyetçiliktir. Daha bize milliyetçilik dersi verecek kisi anasindan dogmadi aynen rahatlikla söyleyeyim. Terör insanlik suçudur, kimden nereden gelirse gelsin hep beraber mücadele edecegiz" dedi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:08:21

Genç Gaziantep Uygulamasi Ile Hediye Yagdi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi (GBB), Genç Gaziantep Uygulamasinin birinci yilina özel olarak uygulamaya üye olan 33 bini askin üniversite ögrencisine çanta ve spor ayakkabi hediye etti.

9 Mayıs 2023 Salı   17:07:51

Alanyaspor- Konyaspor Karsilasmasini Egitim Camiasi Ücretsiz Izleyecek

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasinda oynaynacak olan Alanyaspor ile Konyaspor maçini Alanya’daki okul yönetimleri, ögretmenler, ögrenciler ve veliler tribünde ücretsiz izleyebilecek.

9 Mayıs 2023 Salı   17:07:23

Baskan Alim Isik Açiklamasi 'Yerli Ve Milli Aracimiz Ülkemize Ve Milletimize Hayirli Olsun'

Kütahya Belediye Baskani Alim Isik, Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili Togg’u kullandi. Baskan Isik, “Yerli ve milli aracimiz ülkemize ve milletimize hayirli olsun” dedi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:07:22

Malatya'da Demir Yüklü Kamyonun Tehlikeli Yolculugu

Malatya’da kasasinda tonlarca demir tasiyan kamyonun tehlikeli yolculugu cep telefonu kameralarina yansidi.

9 Mayıs 2023 Salı   17:07:21

 1  2  ...  7  8  9  ...  34  35