Genç Gaziantep Uygulamasi Ile Hediye Yagdi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi (GBB), Genç Gaziantep Uygulamasinin birinci yilina özel olarak uygulamaya üye olan 33 bini askin üniversite ögrencisine çanta ve spor ayakkabi hediye etti.

Genç Gaziantep Uygulamasi Ile Hediye Yagdi
Yazilimi Büyüksehir Belediyesi Bilisim A.S.’ye ait Genç Gaziantep Uygulamasini indiren 110 bin aktif üyenin 33 bin 76 kisilik bölümünü olusturan üniversite ögrencilerine, GBB Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Baskanligi’nca Mehmet Simsek Tenis Kompleksi’nde çanta ve spor ayakkabi dagitildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Baskani Zekeriya Efiloglu, dagitilan hediyeler hakkinda yaptigi konusmada, her seyin gençler için oldugunu belirtti.

Uygulamaya üye gençlere, çanta ve spor ayakkabinin yaninda bisiklet de hediye edilecek. Uygulama üzerinden üniversite ögrencilerine çesitli ödül ve hediyeler kazandirildigini aktaran Efiloglu, “Bu uygulamanin Türkiye’de esi benzeri yok. Bu uygulama, su ana kadar 335 bin kere indirildi. Su an ise 110 bin aktif katilimciya sahip. Bu uygulamanin birinci yilina özel olarak Büyüksehir Belediye Baskanimiz Fatma Sahin, üye olan tüm üniversite ögrencilerine, birer spor ayakkabi ve birer çanta hediye ediyor. Baskanimiz Fatma Sahin’in müjdeleri bununla da sinirli kalmiyor. Genç Gaziantep Uygulamasina üye olup müracaat eden 100 bin gence de bisiklet hediye edecek” dedi.

Gençler hediyelerden memnun

Üniversite ögrencisi Gizem Akdag, Genç Gaziantep Uygulamasini aktif olarak kullandigini ifade ederek, “Sürekli uygulamayi takip ediyorum. Kardesim de keza yine Büyüksehir Belediyesi’nden bisiklet almisti. Ben de bugün burada çanta ve spor ayakkabimi aldim. Mutluyuz. Begendik. Hediyeler gayet güzel” ifadelerini kullandi.

Hediyelerini almak için gelen bir diger üniversite ögrencisi Sinem Ekiciler ise, Genç Gaziantep Uygulamasini indirdikten sonra kendisine toplu ulasimda ücretsiz binis hakki tanindigini hatirlatarak, “Uygulama sayesinde bugün de çanta ve spor ayakkabi hediyeleri verildi.

Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA