Pursaklar'da Gençler Sinavlara Millet Kiraathanelerinde Hazirlaniyor

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Üniversiteye giris sinavi için Millet Kiraathanelerinde ders çalisan ögrencileri ziyaret etti.

Pursaklar'da Gençler Sinavlara Millet Kiraathanelerinde Hazirlaniyor
Türkiye’nin gelecegine yön verecek olan gençlerin kaliteli ortamlarda ders çalisabilmeleri için Pursaklar’a 7 tane Millet Kiraathanesi kazandiran Pursaklar Belediye Baskani Çetin, Üniversite sinavina hazirlanmak ve kitap okumak için kiraathaneye gelen gençlerle sohbet etti.

‘‘Hedefler yüksek, bütün genç kardeslerime basarilar diliyorum’’

Millet Kirathanelerinde gelecegi insa edecek olan gençlerin büyük bir özveri ile üniversite sinavlarina hazirlandigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Yeter ki ‘Siz Okuyun’ mottosuyla çiktigimiz bu yolda ilçemize 7 adet Millet Kiraathanesi kazandirmanin gururu ve mutlulugunu yasiyoruz. Üniversite sinavi yaklasiyor. Çalismalarinda sona yaklasan genç kardeslerimle sohbet ettik. Bütün ögrencilerimize Allah zihin açikligi versin. Hedefler yüksek. Bütün genç kardeslerime basarilar diliyorum” dedi.

Millet Kiraathanelerine ziyaretlerinde gençlerin dikkatini dagitmamaya dikkat eden Ertugrul Baskan, haftanin her günü açik olan Millet Kiraathanesinin, kitap okumak ve ders çalismak isteyen gençlerin ilk tercihi olma özelligi tasidigini da ifade etti.

Kaynak: İHA