Kontrolden Çikan Araç Agaca Çarpip Takla Atti Açiklamasi 5 Yarali

Küçükçekmece’de, seyir halindeki araç kontrolden çikinca agaca çarparak takla atti. Kazada 2’si agir 5 kisi yaralandi. Saglik ekipleri bir yaraliyi hayata döndürmek için dakikalarca kalp masaji yapti. Bazi vatandaslarda araçlarin birakip film seyreder gibi izledi.

Kontrolden Çikan Araç Agaca Çarpip Takla Atti Açiklamasi 5 Yarali


Kaza, saat 15.15 siralarinda Küçükçekmece Atakent Mahallesi Turgut Özal Bulvarinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, Basaksehir istikametine giden Okan Akkaya yönetiminde 34 BCJ 767 plakali araç, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çikan otomobili önce kaldirima ardindan yol kenarindaki agaca çarpti. Çarpmanin etkisiyle araç takla atarak ters döndü. Kazada sürücü Okan Akkaya ve yaninda bulunan Fatih Aksaç, Ismail Hatipoglu, Hasan Aksoy ve Özkan Askin, araçta sikisarak yaralandi.

Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve çok sayida ambulansa sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sikisan 5 kisiyi uzun ugraslarin sonuncu kurtarirken kazada Hasan Aksoy ve Ismail Hatipoglu’nun durumun agir oldugu ögrenildi. Yaralilar ilk müdahalenin ardindan çevredeki hastanelere kaldirildi.

“Görevliler dakikalarca kalp masaji yapti”

Ekipleri yaklasik 45 dakika sonra çikarttiklari Hasan Aksoy’u hayatta tutabilmek için uzun süre kalp masaji yapti. Sevk edilen yaralilardan sürücü Okan Akkaya, Fatih Aksaç, ve Özkan Askin’in hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi. Agir yarali ve suurlari kapali olan Aksoy ve Hatipoglu’nun durumlarinin agir oldugu ögrenildi.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafige kapandi. Kaza yapan otomobil hurdaya dönerken, aracin kaldirilmasinin ardindan yol açildi.

“Trafige aldiris etmeden film izler gibi kaza izlediler”

Öte yandan itfaiye ekipleri sikisanlari çikarttigi sirada vatandaslarin araçlarin birakip film seyreder gibi izlemeleri tepkileri yol açti. Polisin uyarisinin ardindan merakli kalabalik dagildi.

Kaza ile ilgili baslatilan inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA