Sakarya'dan, Seçime Yüzde 88.67 Ile Türkiye Ortalamasinin Üzerinde Katilim Oldu

28 Mayis seçimlerine yüzde 88.67 ile Türkiye ortalamasinin üzerinde bir katilim gösteren tüm Sakaryalilara tesekkür eden Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, “Sakarya’da Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, 68.49’la büyük bir destek ve teveccüh görmüstür. Sakaryali hemsehrilerimiz ‘Dogru Adamla Yola Devam’ düsüncesine güçlü bir katki saglamistir. 28 Mayis’in kaybedeni olmadigi gibi kazanani milletimizin her bir ferdidir. Sakaryali hemserilerimiz, milletimiz kararini Türkiye Yüzyili’ndan yana kullanmistir” dedi.

Sakarya'dan, Seçime Yüzde 88.67 Ile Türkiye Ortalamasinin Üzerinde Katilim Oldu
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, 28 Mayis seçimlerinin ardindan sandikta oy kullanan tüm vatandaslara tesekkür etti. Sandiga gidip iradesini yansitan tüm vatandaslarin her birine ayri ayri tesekkür eden Yüce, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in yeniden Cumhurbaskani seçilmesiyle baslayan Türkiye Yüzyili’nin hayirli olmasini temenni etti.

“Seçimin kazanani milletimizin tamamidir”

Seçimlere Sakarya’da yüzde 88.67 ile Türkiye ortalamasinin üzerinde bir katilimin oldugunu paylasan Baskan Yüce, “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan, 68.49’la büyük bir destek ve teveccüh görmüstür. Sakaryali hemsehrilerimiz ‘Dogru Adamla Yola Devam’ düsüncesine güçlü bir katki saglamistir. 28 Mayis’in kaybedeni olmadigi gibi kazanani milletimizin her bir ferdidir. Sakaryali hemserilerimiz, milletimiz kararini Türkiye Yüzyili’ndan yana kullanmistir. Sandik basina giderek iradesini ortaya koyan, sehrimizde seçimin saglikli sekilde yürümesi için görev yapan kamu personelimize, parti temsilcilerine, sandik görevlilerine, müsahitlere ve emniyet mensuplarimiza tesekkür ediyorum” dedi.



“Durmak yok çalismaya devam”

Yüce, Sakarya’nin Türkiye Yüzyili hedefleri için hazir oldugunu vurgulayarak, “Insallah önümüzdeki süreçte sehrimizi daha nice hizmetlerle bulusturmaya devam edecegiz. Rabbime dogdugum, büyüdügüm bu sehre hizmet etmeyi nasip ettigi için hamd ediyorum. Hemserilerimizin bu destegini karsiliksiz birakmadan, durmadan, yorulmadan, dinlenmeden çalismaya devam edecegiz. Coskulari seçim gecesi meydanlara sigmayan, hayir dualariyla bu yolculuga destek veren tüm hemserilerimizden Allah razi olsun. Rabbim birlik beraberligimizi daim eylesin” diye konustu.

Kaynak: İHA