Togg Sampiyon Atlarla Yaristi

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, yetistirdigi yaris atlariyla dünyaca ünlü olan TIGEM’in Karacabey Harasi’nda sampiyon atlarla yaristi.

Togg Sampiyon Atlarla Yaristi
Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank’in ziyareti esnasinda Karacabeylilerin büyük ilgi gösterdigi Togg’u tekrar ilçeye getiren Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, aracin direksiyonuna geçerek solugu TIGEM Harasi’nda aldi. Yetistirdigi sampiyon yaris atlariyla sik sik ülke gündemine gelen TIGEM’in Karacabey Harasi’ni ziyaret eden Baskan Özkan, sampiyon atlar ile mini bir yaris yapti. 1 numarali manejdeki safkan yaris atlari çim zeminde kosarken, Togg da hemen yanindaki toprak yolda sürat yapti. Daha sonra 2 numarali maneje geçen Baskan Özkan, burada ise yaris atlarina Togg ile antrenman yaptirdi.

“Geçmisle bugünü, gelecegi bulusturduk”

Togg’u neden yaris atlariyla bulusturdugunu anlatan Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, “TIGEM Harasi’nda Osmanli döneminden beri dünyaca ünlü safkan yaris atlari yetistiriliyor ve çesitli dönemlerde yapilan müzayede ile satiliyor. Burada bulunan Arap taylarimiz da önümüzdeki günlerde Veli Efendi Hipodromu’nda satisa sunulacak. Bir tarafta dünyaca ünlü Karacabey Haramizdaki atlarimiz, diger tarafta da Türkiye Yüzyili yürüyüsünde önemli bir kilometre tasi olacak Togg otomobilimiz, bizim medari iftiharimiz. Bu atlarla Togg’u bulusturmanin, Karacabey’de bir araya getirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Bir tarafta gelenegimizden gelen, Orta Asya kültüründen beri bizi temsil eden, bize en yakin olan canli türü atlarimizla birlikteyiz. Bir tarafta da gelecegimizin teminati, teknolojik yatirimlarin su andaki gözdesi Togg otomobili. Geçmisle bugünü, gelecegi bulusturmanin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.



Klasik araçlar Togg ile boy gösterdi

Haradaki bulusmanin ardindan kent merkezine geçen Ali Özkan, burada da Togg ile klasik araçlari bir araya getirdi. Klasik araçlarla Togg’un ilçe merkezinde yaptigi konvoya Karacabeyliler büyük ilgi gösterdi. Ilçe turunun ardindan Cumhuriyet Meydani’ndaki belediye binasinin önüne çekilen Togg, vatandaslarin seyrine sunuldu. Togg’u yakindan inceleyen vatandaslar hem Togg ile hem de Baskan Özkan ile bol bol fotograf çekindiler.
Kaynak: İHA