Baskan Yüce Açiklamasi 'Bölge Ulasimi Için Önemli Olan 55 Yillik Tokmaklidere Köprüsünü Yenileyecegiz'

Ferizli ve Sögütlü’de temaslarini sürdüren Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, “Bölgedeki sorunlari ilçe belediyelerimizle koordineli çalisarak çözüme kavusturuyoruz. Ferizli ve Sögütlü’de asfaltlanmamis grup yolu kalmayacak. Bölge ulasiminda önemli bir yeri olan 55 yillik tarihi köprü olan Tokmaklidere Köprüsü’nü de yenileyecegiz” dedi.

Baskan Yüce Açiklamasi 'Bölge Ulasimi Için Önemli Olan 55 Yillik Tokmaklidere Köprüsünü Yenileyecegiz'
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Ferizli ve Sögütlü’de temaslarini sürdürdü. Yerli ve milli araç TOGG ile ilk olarak Ferizli Gölkent’te gençlik bulusmasina katilan Baskan Yüce, sonrasinda Ferizli Muhtarlar Dernegine ziyarette bulundu. Baskan Yüce Ferizli ziyaretleri sonrasinda Sögütlü Belediyesi’ni ziyaret etti ve ilçede yapilan hizmetler hakkinda açiklamalarda bulundu. Tüm ziyaretler TOGG ile gerçeklestirilirken yerli ve milli araç ilçe halkinin büyük ilgisini gördü.

Ferizli Muhtarlar Dernegi Baskani Haluk Onay ve Ferizlili muhtarlarla bir araya gelen Yüce, mahalledeki istek ve talepleri dinledi, çözüm için ilçe belediyeleriyle koordineli bir sekilde çalismalara baslayacaklarini dile getirdi. Baskan Yüce, “Muhtarlar bizim çözüm ortagimiz, mahallelerdeki gözümüz ve kulagimizdir. Onlar mahalle olan sorunlari ve istekleri ilçe belediyelerimize ve bizlere aktariyor bizlerde en kisa sürede çözüm olmaya çalisiyoruz. Muhtarlarimizla sik sik bir araya geliyoruz. Bugün de Ferizli’de muhtarlarimizin taleplerini aldik. Ilçe belediyemizle koordineli bir sekilde mahallelerimizde ki sorunlari çözüme kavusturacagiz” diye konustu.

Ferizli ziyaretleri sonrasi Sögütlü’ye geçen Baskan Ekrem Yüce’yi, ilçe belediye baskani Koray Oktay Özten karsiladi. Sögütlü Belediyesi’nin yakin zamanda envanterine katacagi tarim dronunun bir örnegi ile deneme uçusu yapildi. Bu deneme uçusunu yakindan izleyen Baskan Yüce, üreten sehir Sakarya’mizda modern tarim teknikleri ile çalismaya basladiklari için Özten ve ekibini tebrik etti. Ziyarete Sögütlü Belediyesi Baskanligi ile devam eden Baskan Yüce burada Sögütlülü muhtarlar ve belediye çalisanlariyla bir araya geldi. Sögütlü Belediye Baskani Koray Oktay Özten, 55 yillik tarihi köprü olan Tokmaklidere Köprüsü’nün yenileyecegini açiklayan Baskan Yüce’ye tesekkürlerini sundu.

Baskan Yüce, “Sögütlü’müzün asfalt sorununun yüzde 90’ini çözdük. Bu yaz Sögütlü’müzde asfaltlanmamis grup yolu kalmayacak. Altyapi sorununda da ilk etabi bitirdik. Sirada ikinci etap var. Çalismalar basladi insallah altyapi sorunda tarihe karisacak. Bölge ulasiminda önemli bir yeri olan 55 yillik tarihi köprü olan Tokmaklidere Köprüsü’nü de yenileyecegiz. Tokmaklidere Köprüsü’nün yenilenmesi için de hemsehrilerimizin talepleri olmustu. Biz de harekete geçtik. Hazirliklarimizi yaptik. Mevcut köprüyü yikacak ve bölgeye yakisir yeni bir köprü insa edecegiz” diyerek müjdeledi.
Kaynak: İHA