Tahmazoglu'ndan Ögrencilere 120 Bin Tisört

Ögrencileri spora tesvik etmek amaciyla çesitli hediyeler veren Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, bu kez ögrencilere 120 bin adet tisört hediye ediyor.

Tahmazoglu'ndan Ögrencilere 120 Bin Tisört
Gençleri spora tesvik etmek amaciyla hali sahalar, voleybol sahalari, yüzme havuzlari, spor salonlari yapan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sahinbey Ilçesi’ndeki ortaokul ve lise ögrencilerine çesitli renklerde 120 bin adet tisört hediye ediyor.

"Gençlerimizin her alanda basarili olmalarini istiyoruz"

Ilk dagitima Hürriyet Ortaokulu’nda baslayan Baskan Mehmet Tahmazoglu, “Sahinbey Belediyesi olarak gençlerimizin sporda, sanatta ve kültür alaninda basarili olmalarini istiyor ve destekliyoruz. Bu anlamda 14 milyon 500 bin adet kitap dagitimi gerçeklestirirken, 5 tane okul yaptik. Ayrica 215 Gençlik Merkezi, mahallelerimize 11 tane kütüphane, okullara ise 30 tane Z kütüphane yaptik. Parklarimiza ve okullarimiza 215 tane hali saha yaparak gençlerimizin ücretsiz olarak kullanimina açtik. Okullarimiza 524 tane tenis masasi hediye ettik. Bunun yani sira her yil gençlerimize spor ayakkabisi dagitiyoruz. Bu yil dagitacaklarimiz ile birlikte 1 milyon 68 bin adet spor ayakkabisini gençlerimize hediye etmis olacagiz. Daha önce forma, esofman takimi, futbol, basketbol ve voleybol topu dagitimi gerçeklestirdik. Simdide tüm ortaokul ve lise ögrencilerimize 120 bin adet tisört hediye ediyoruz. Gençlerimize spor alanlari yapip spor malzemesi dagitarak gençlerimizin daha çok spor yapmalarini tesvik ediyoruz. Ayrica 104 bin bisiklet alarak takdir ve tesekkür alan ögrencilerimize dagitiyoruz. Gençlerimiz böylelikle hem egitimde hem sporda basarili olacaklar. Gençlerimiz için Akkent Mahallemizde 40 bin m2 alan üzerine 24 saat açik olacak müthis bir kütüphane yapiyoruz. 29 Ekim’de insallah kütüphanemizi gençlerimizin ve vatandaslarimizin hizmetine sunmus olacagiz” diye konustu.

Baskanimiza tesekkür ediyoruz

Baskan Mehmet Tahmazoglu’nun hediye ettigi tisörtleri giyerek spor yapan ögrenciler ise “Baskanimiz her alanda bizleri destekliyor. Spor yapmamiz için bizlere bisiklet, spor ayakkabi, futbol, basketbol ve voleybol toplari hediye ediyor. Pandemi döneminde bizlere tablet hediye etti. Basariyi tesvik için birçok hediye ve geziler düzenliyor. Kütüphaneler yapiyor. Okulumuza gelerek bizlerle spor yapti. Biz baskanimizdan memnunuz” diye konustu.

Kaynak: İHA