Çakir'dan 28 Mayis Seferberligi

MHP’den 28. Dönem Erzurum Milletvekili adayi olan Mehmet Musa Çakir, 28 Mayis seçimleri için adeta seferberlik ilan etti.

Çakir'dan 28 Mayis Seferberligi
Sehir merkezinde hafta basindan beri yürüttügü çalismalara ilçeleri de ekleyen Çakir, Pasinler’de seçmenlerle bir araya geldi, 14 Mayis’ta yarim kalan isin 28 Mayis’ta tamamlanmasi gerektiginin altini çizdi. Çakir, Erzurum sehir merkezinde de sürdürdügü seçim çalismalari kapsaminda Saray Bosna Caddesi, Terminal Caddesi, Mumcu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Erzincankapi ve Muratpasa mahallelerinde temaslarda bulundu.

Milletin Feraseti

Genç-yasli toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen, esnaf ve kahvehane ziyaretleri gerçeklestiren Musa Çakir, 14 Mayis’i kisir gecesine benzetti, dügün için tarih olarak da 28 Mayis’i gösterdi. Cumhur Ittifaki zaferiyle sonuçlanan 14 Mayis seçimlerini, 28 Mayis zaferiyle taçlandiracaklarini ifade eden MHP’li Çakir, “Günlerdir sahalardayiz, sokaklardayiz, çalisiyoruz. Ulastigimiz her noktada ve hemsehrilerimizle bir araya geldigimiz her mecrada milletimizin sasmaz ferasetiyle karsilasiyoruz. Dadaslar her seyin farkinda, Erzurum her seyin bilincinde. Çok iyi biliyorlar ki, Millet Ittifaki ile bu ülkenin varacagi hiçbir sonuç yok. Çünkü bunlarin ülke diye, millet diye bir kaygilari yok” diye konustu.

Çakir Seçmenlere Seslendi

Seçmenlere ve özellikle de gençlere seslenen Mehmet Musa Çakir, “Genç kardeslerimizin sunu bilmesinde fayda var, Millet Ittifaki adayi Kemal Kiliçdaroglu, Türkiye için hiç de hayirli düsler görmüyor. Çünkü kendi ve beraberindeki yandaslarinin kontrolü baskalarinin elinde ABD’nin, FETÖ’nün, HDP’nin vitrin süsü olmaktan baska hiçbir özelligi bulunmayan bu zat, Türkiye’yi yönetme taahhüdünde bulunuyor. Agaçta balik avlamak ne kadar imkânsizsa bu da o kadar imkânsizdir. Bugday ekip arpa biçmek ve öküzden buzagi dogurmasini beklemek ne kadar imkânsiz ise, Kiliçdaroglu’nun Türkiye’yi yönetmesini beklemek de, iste o kadar imkânsizdir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA