Pamukova Tesvikiye Mahallesi'ne Yeni Içme Suyu Hatti

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Pamukova Tesvikiye Mahallesi’nde baslattigi proje çerçevesinde bölgeye bin metrelik yeni içme suyu hatti kazandiracak. Çalismalar çerçevesinde özellikle yaz aylarinda su sorunu yasayan bölge uzun yillar boyunca kesintisiz içme suyu ile bulusacak.

Pamukova Tesvikiye Mahallesi'ne Yeni Içme Suyu Hatti
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), kaliteli içme suyunu sehrin tüm noktalarina kesintisiz bir sekilde ulastirmak için projelerini sürdürüyor. Tamamlandiginda toplam uzunlugu bin metre olacak yeni hat sayesinde Tesvikiye Mahallesi sakinleri kesintisiz içme suyu ile bulusacak. Tarim ve hayvanciligin yogun olarak yapildigi ve ilçenin yüksek kesimlerinde bulunan Tesvikiye Mahallesi’nde devam eden çalismalar tamamlandiginda, bölge uzun yillar boyunca kaliteli içme suyuna kesintisiz sekilde ulasacak.

Kurum tarafindan yapilan açiklamada, “Güçlü altyapi agimizi kaliteli hizmet anlayisimizla her geçen gün daha fazla genisletiyoruz. Tek bir mahallenin dahi içme suyu sorunu yasamamasi için her geçen gün yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Tesvikiye Mahallesi’nde araliksiz sekilde çalisan ekiplerimiz sayesinde bir mahallemizin daha içme suyu sorunlarina uzun yillar boyunca çözüm olacagiz” denildi.
Kaynak: İHA