Konya'daki Kazada Hayatini Kaybeden Çift Topraga Verildi

Konya’nin Beysehir ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden kari koca, dogum yeri olan Hüyük ilçesinde gözyaslari arasinda son yolculuguna ugurlandi.

Konya'daki Kazada Hayatini Kaybeden Çift Topraga Verildi
Edinilen bilgiye göre, Beysehir-Isparta Karayolunun 8. kilometresinde minibüs ile kamyonetin kafa kafaya çarpismasi sonucu yasanan trafik kazasinda minibüste bulunan 46 yasindaki Isa Erdogan ile esi 45 yasindaki Gülay Erdogan agir yaralandi. Beysehir Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alinan Isa ve Gülay Erdogan yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Minibüsü kullanan çiftin ogullari Emre Erdogan da agir yarali olarak kaldirildigi Beysehir Devlet Hastanesinde yapilan müdahale sonrasinda hayati tehlikesi sebebiyle hava ambulansiyla Konya’ya sevk edildi. Kazada, minibüste yolcu olarak bulunan Mevlüt A. ile kamyonet sürücüsü Saban K. da yarali olarak kaldirildiklari hastanede tedavi altina alindi.

Dualarla topraga verildi

Kazada genç yasta hayata veda eden kari kocanin cenazesi dogum yeri olan Hüyük ilçesine bagli Çamlica Mahallesine götürüldü. Çiftin cenazesi, kilinan namazin ardindan mahalle mezarliginda yan yana kazilan kabirlerinde topraga verildi.

Cenazeye Hüyük Ilçe Belediye Baskani Mehmet Çigdem, belediye meclis üyeleri, çiftin ailesi, yakinlari ve mahalle sakinleri katildi.

Kaynak: İHA