Bayrakli Zabitasindan Gida Denetimi

Ramazan ayi dolayisiyla çalismalarini siklastiran Bayrakli Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, ilçede pide ile tatli üretimi ve satisi yapan isletmelerde denetim yapti. Hijyen kurallarina uymayan ve mevzuata aykiri islem yapan is yeri sahipleri uyarildi. Baskan Serdar Sandal, “Vatandaslarimizin huzurla alisveris yapmasi için denetimlerimizi sürdürecegiz” dedi.

Bayrakli Zabitasindan Gida Denetimi
Ilçe genelinde halk sagligini korumak ve vatandaslarin güvenilir, temiz gidaya ulasmasi için denetimlerini sürdüren Bayrakli Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Ramazan ayi dolayisiyla çalismalarini siklastirdi. Ramazan ayi boyunca belirli araliklarla yapilan denetimler çerçevesinde pazar yerlerinin ardindan son olarak pide ile tatli üretimi ve satisi yapan isletmeler denetlendi. Gida yüksek mühendisi ve zabitalardan olusan gida denetim ekibi, ürünlerin üretim sartlarini, üretim yerlerinin temizligini, depolama sartlarini, gramajini ve isletmelerin yasal belgelerini kontrol etti. Mevzuata aykiri islem yapan is yerlerine uyarilarda bulunuldu.

“Halk sagligi önceligimiz”

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Halk sagliginin korunmasi amaciyla düzenli olarak sürdürdügümüz denetimlerimizi Ramazan ayi dolayisiyla artirdik. Ekiplerimiz gida üretimi ve satisi yapan isletmelerimizi denetliyor. Yaklasan Ramazan Bayrami öncesi vatandaslarimizin hijyenik ortamda üretilen ürünleri güvenle satin almalari için çalismalarimiza devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA