'Intiharkolik' Lakapli Hasan Bu Sefer Isparta'da Polisi Alarma Geçirdi

Daha önce farkli illerde 82 defa intihar girisiminde bulunan sahis bu sefer Isparta’da polisi alarma geçirdi. Çatida uzun süre polislerin çabalarina yanit vermeyen "intiharkolik" lakapli sahis, çatida halay çekti, kiremitleri kafasiyla kirarak tehlikeli hareketlerde bulundu.

'Intiharkolik' Lakapli Hasan Bu Sefer Isparta'da Polisi Alarma Geçirdi
Olay, Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Türkiye’nin birçok ilinde intihar girisiminde bulunan ve en son 3 gün önce Kars’ta bir binanin çatisina çikan “intiharkolik” lakapli Hasan I. (32) 83’üncü intihar tesebbüsünde bu sefer de Isparta’da 8 katli bir binanin çatisina çikti. Çevredekilerin 112 Acil Çagri Merkezine yaptigi ihbar üzerine bölgeye polis, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önlem amaçli hava yastigi açarken, polis ekipleri de intiharkolik Hasan’i ikna edebilmek için yogun çaba harcadi. Çatida uzun süre polislerin çabalarina yanit vermeyen Hasan I. çatida halay çekti ve kiremitleri kafasiyla kirarak tehlikeli hareketlerde bulundu.

Polis ekiplerinin uzun süren çabalarinin ardindan ikna edilen H.A., polis ekiplerinin nezaretinde asagiya indirildi. Saglik ekipleri tarafindan olay yerinde yapilan ilk tedavinin ardindan H.A. ifadesi alinmak üzere emniyet müdürlügüne götürüldü.

Daha önce Türkiye’nin bir çok yerinde 82 defa intihar girisiminde bulunan Hasan I. bugün itibariyle 83 girisimde bulunmus oldu. Hasan I.’nin yüzden fazla suç kaydinin oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA