Öncü; 'Türkiye 15 Mayis Sabahi Yeni Bir Yüzyila Uyanacak'

9 Nisan Aday listelerinin açiklandigi günden bu yana seçim performansi ile göz dolduran Erzurum Milletvekili Adayi Av. Fatma Öncü, dur durak bilmiyor.

Öncü; 'Türkiye 15 Mayis Sabahi Yeni Bir Yüzyila Uyanacak'
Sempatik tavirlari ve seçmenle diyaloglari ilgi uyandiran, dünkü seçim gezisini Hinis Ilçesi’nde sürdüren Öncü’ye, Ilçe Baskani Mehmet Sönmez ve teskilat mensuplari refakat etti. Ilçe teskilati, Ilçe Belediye Baskanligini ziyaretinin ardindan, Parmaksiz, Akören, Akbayir, Ismail, Çakmak ve Sögütlü mahallelerini gezen Milletvekili Adayi Öncü’ye kadinlarin ilgisi dikkatlerden kaçmadi. Aksam Büyüksehir Belediyesinin iftar çadirinda iftar yemegine katilan Öncü, Kahvehanede vatandaslarla görüstü.

14 Mayis seçimlerinin önemine atifta bulunan Öncü, vesayet heveslilerinin hak ettigi cevabi sandikta alacaklarini kaydetti.

Türkiye’nin son 21 yilda ortaya koydugu ekonomik ve sanayi kalkinmasinin yaninda askeri alanda güçlenmesini hazmedemeyen odaklarin bu ilerleyisi durdurmak için harekete geçtigini belirten Fatma Öncü, “21 yil öncesine kadar koalisyon hükümetleri kurdurarak bu milletin bir adim bile atmasina mani oldular. IMF’den borçlandirarak ekonomik yokluk çeken halkimiza kambur üstüne kambur bindirdiler. Buna dur diyen bir vatan evladi, ülkede A’dan Z’ye dönüsüm gerçeklestirerek, ülkemizi lider ülke seviyesine getirdi. Kimdir bu vatan evladi. Elbette Recep Tayyip Erdogan’dir Simdi de bunu kabul etmeyen dis mihraklar, ülkeyi eski günlerine götürmek için hemen her yolu deniyorlar. Milletimizin feraseti ile bu hayalleri hiçbir zaman gerçek olmayacaktir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA