Gaziler Sehit Dul Ve Yetimleri Dernegi'nde Gülay Bozan Dönemi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Gaziantep Subesi 4. Olagan Genel Kurulu yapildi. Tek liste ile girilen genel kurul sonrasi sube baskanligina sehit esi Gülay Bozan seçildi.

Gaziler Sehit Dul Ve Yetimleri Dernegi'nde Gülay Bozan Dönemi
Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Gaziantep Subesi’nde genel kurul heyecani yasandi. Dernegin Gaziantep Subesi’nin 4. Olagan Genel Kurul’u 16 Nisan 2023 Pazar günü dernek binasinda yapildi. Genel kurulda, genel kurul heyeti seçimi, gündem onaylamasi, komisyonlarin seçimi, 2023-2026 dönemine ait bütçe raporlarinin okunmasi ve onaylanmasi, yönetim-denetim-disiplin kurullari asil ve yedek üyelerinin seçimi ile genel merkez genel kurul delegelerinin seçilmesi faaliyetleri gerçeklestirildi.

Tek liste ile girilen genel kurul sonrasi sube baskanligina sehit esi Gülay Bozan seçildi. Dernegin Gaziantep Sube Baskanligi’na seçilen Gülay Bozan’in Türkiye’de ilk kadin dernek baskani oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA