Kars'ta, Gazeteciler Polis Haftasini Kutladi

Kars Kuzeydogu Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler, Polis Haftasi nedeniyle Kars Il Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç’i makaminda ziyaret ederek, Türk Polis Teskilati’nin kurulusunun 178’inci kurulus yildönümünü kutladi.

Kars'ta, Gazeteciler Polis Haftasini Kutladi
Kars Kuzeydogu Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Olcay Okan Avsar, yönetim kurulu üyeleri Isik Çapanoglu, Cüneyt Çelik ve Volkan Karabag, Il Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç’i makaminda ziyaret etti.

Genel Sekreter Avsar ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Polis Teskilati’nin kurulusunun 178’inci yildönümünü nedeniyle düzenlendikleri ziyarette Sagdiç ve polis teskilatinin gününü kutladilar.

Genel Sekreter Avsar, polis teskilatinin vatandaslarin can ve mal güvenliginin korunmasi konusunda çok önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çekerek tüm polislerin gününü kutlayarak çalismalarinda basarilar diledi.

Sagdiç ise Kars Kuzeydogu Gazeteciler Cemiyeti üyelerine ziyaretlerinden dolayi tesekkür ederek gazetecilerin mesai arkadaslari olduklarini ve zorlu kosullarda önemli bir görev ifa ettiklerini ve nazik ziyaretten dolayi kendilerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA