AK Parti Adaylari Ardahan'da Coskuyla Karsilandi

AK Parti Milletvekili adaylari Kaan Koç ve Güven Karakoyun, üniversite kavsaginda coskuyla karsilandi.

AK Parti Adaylari Ardahan'da Coskuyla Karsilandi
AK Parti Milletvekili adaylari Kaan Koç ve Güven Karakoyun, Ankara’da gerçeklestirilen aday tanitim toplantisinin ardindan Ardahan’a geldi. Üniversite kavsaginda partililer tarafindan büyük ilgiyle karsilanan adaylar seçmenleri ile bulustu.

Uzun araç konvoyu esliginde sehre giris yapan Koç ve Karakoyun, AK Parti Il Baskanligi önünde büyük sevgi seliyle karsilandi. Il binasi önünde konusma yapan adaylar, Ardahanlilardan seçimde destek istedi.

AK Parti 1 sira adayi Koç, Ardahan’da çalmadik kapi, girmedik ev birakmayacaklarini ve bütün oylara talip olduklarini söyledi.



Koç, konusmasina söyle devam etti; ’’CHP, 2015’de, ardindan 2018’de disaridan aday gösterdi. Gösterilen aday 8 yilda Ardahan’a 8 defa bu sehre gelmedi. 8 yilda bir defa Ardahan’in sorunlarini konusmadi. Simdi yine disaridan aday gösteriyorlar. Ama biz buradayiz, Ardahan’in sogugunu, ayazini, çukurunu, çamurunu biliyoruz. Bunun disinda yaylasini, köyünü biliyoruz. Biz hep birlikte Göle’yiz Çildir’iz, Hanak’iz, Damal’iz, Posof’uz, hep birlikte Ardahan’iz. Herkes biliyor ki Ardahan’da Asik Senlik Tünelini biz deldik, Ilgar Tünelini suanda biz yapiyoruz, insallah bunlarla beraber Sahara dagini da biz delecegiz, tüneli de biz getirecegiz., Durançam barajini da biz getirecegiz. Biz görevimizin zorlugunun farkindayiz. Ama basaracagiz, hep birlikte basaracagiz ve 2-0 yaparak Ardahan’i güçlü temsil edecegiz.”
Kaynak: İHA