Konya Büyüksehir'den Demiryolu Caddesinde Trafigi Rahatlatacak Düzenlemeler

Konya Büyüksehir Belediyesi, sehir içi trafigi rahatlatmak amaciyla Demiryolu Caddesi’nin Adana Çevre Yolu baglantisini sanayiler bölgesine kadar uzatmak için basladigi düzenleme çalismasinda son asamaya geldi.

Konya Büyüksehir'den Demiryolu Caddesinde Trafigi Rahatlatacak Düzenlemeler
Konya Büyüksehir Belediyesi, sehir merkezinde trafigin yogun oldugu caddelerde önemli düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, sehir trafigini rahatlatmak için bir taraftan alternatif güzergahlar açarken bir taraftan da mevcut yollari genisleterek daha konforlu hale getirdiklerini söyledi.

Demiryolu Caddesinde trafigin akiciligini ve güvenligini artirmak amaciyla önemli çalismalar yürüttüklerini kaydeden Baskan Altay, “Demiryolu Caddesindeki Devlet Malzeme Ofisi (DMO) depolarinin oldugu bölgede serit genisletme çalismamizi tamamladik. Yolu trafige açarken parke düzenleme çalismalarimiz devam ediyor” dedi.

Demir Yolu Caddesinin Adana Çevre Yolu baglantisinda bulunan eski un fabrikasini yikarak basladiklari düzenleme çalismalarinin son asamaya geldigini kaydeden Baskan Altay, “Demiryolu Caddesi’nin Adana Çevre Yolu baglantisindan itibaren 800 metre daha yeni yol düzenlemesi yaparak caddeyi Hüdai Kavsagina kadar uzatiyoruz. Demiryolu Caddesini sanayiler bölgemize aktarmak için çalisiyoruz. Çalismalarimizi en kisa sürede tamamlayarak bölgenin trafigini önemli ölçüde rahatlatacagiz insallah” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA