Kadin Ortagini Is Yerinde Kursun Yagdirip Öldürdü

Antalya’da eski kadin ortaginin is yerine gelen adam, adeta dehset saçti. Eski ortagina tabanca ile kursun yagdirarak öldüren adam kaçarken, olay yerine gelen kadinin yakinlari gözyaslarina boguldu. Bir kadinin yere oturup "Cigerimi yakti benim" diyerek aglamasi yürekleri dagladi.

Kadin Ortagini Is Yerinde Kursun Yagdirip Öldürdü
Olay, saat 14.00 siralarinda Muratpasa ilçesi Rauf Denktas Bulvari üzerinde bulunan bir insaat firmasina ait binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; insaat firmasinin sahibi Zehra Çatal (40) ile daha önce ortagi oldugu ögrenilen Yilmaz F. (42) arasinda iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden tartisma çikti. Bir süre sonra sahis yaninda getirdigi tabaca ile kadin ortaginin üzerine adeta kursun yagdirdi.

Silah seslerini duyan çalisanlar, durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan yapilan kontrolde kadinin hayatini kaybettigi belirlendi. Polis ekipleri ise kaçan sahsi yakalamak için çalisma baslatti.

"Cigerimi yakti benim" diyerek aglamasi yürekleri burktu

Olay yerinde yapilan incelemede, kadinin bas ve boyun bölgesinde çok sayida kursun girisi tespit edildi. Kaçan sahsin ise çok sayida suçtan sabika kaydi oldugu ögrenildi. Olay yerine gelen yakinlari ise uzun süre gözyasi döktü. Bir kadinin yere oturup, "Cigerimi yakti benim" diyerek aglamasi yürekleri burktu. Aglayan arkadaslari ve yakinlari birbirini teselli ederek ayakta kaldi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
Kaynak: İHA