Sehzadeler Belediyesinden Gençler Için Proje

Manisa Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, Fatih Parki içerisinde yapim ve düzenleme çalismalari tamamlanan Fatih Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Sehzadeler Belediyesinden Gençler Için Proje
Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, geçtigimiz aylarda Büyüksehir Belediye Meclisince, Sehzadeler Belediyesine tahsisi yapilan ve Gençlik Merkezi olarak düzenlenen tesiste incelemelerde bulundu. Inceleme esnasinda Baskan Çelik’e Baskan Yardimcilari Ahmet Songüler, Mehmet Kavas ve Kültür Müdürü Ramazan Sevik’te eslik etti. Yapilan düzenleme çalismalari sonrasinda içerisinde, E-Spor, Kendin Yap Atölyesi, Dron yapim atölyesi, Müzik atölyesi, Tarim teknolojileri atölyesi, Ses stüdyosu, Sanal Gerçeklik ve oyun alanlari yapilan tesisi inceleyen Baskan Çelik ses stüdyosuna girerek Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Sehitlerine” siirini stüdyo ortaminda seslendirdi.

Fatih Gençlik Merkezinin gençlerin içerisinden çikmak istemeyecekleri güzel bir tesis oldugunu ifade eden Baskani Çelik “Sehzadelerimizin gençlerine ve çocuklarina iki güzel ve yeni tesis kazandirmis olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Manisa Büyüksehir Belediye Meclisi tarafindan Sehzadeler Belediyemize tahsis edilen alanda insaat ve tefrisat çalismalarimizi tamamladik. Bu tesisimizin içerisinde teknoloji atölyesi, stüdyo, müzik atölyesi tarim atölyesinin oldugu bir adet Gençlik Merkezimiz var. Gençlerimizin içerisinden çikmak istemeyecekleri güzel bir tesisi Sehzadelerimize kazandirdik. Gençlik Merkezimizin içerisinde gençlerimizi E-Spor Turnuvalarini rahatlikla yapabilecekleri son sistem bir E-Spor Sinifimiz var. Gençlik merkezimizin hemen yan kisminda da çocuklarimiz için Kres ve Gündüz Bakimevimiz var. Insallah 22 Mart Çarsamba günü bu güzel tesisimizin açilisini yaparak gençlerimizin hizmetine sunacagiz. Bu güzel tesisimiz Sehzadelerimizin gençlerine ve buradan istifade edecek tüm halkimiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA