Kavga Ettigi Dini Nikahli Esini Biçakla Yaralayip Arabaya Zarar Verdi

Aksaray’da kavga ettigi dini nikahli esini biçakla hafif yaralayan sahis, daha sonra kullandiklari otomobilin camlarini kirdi, zarar verdi. Hafif kesiyle yaralanan kadin ambulansla hastaneye kaldirilirken, gözaltina alinan süpheli, polis aracina da saldirarak camlari kirdi.

Kavga Ettigi Dini Nikahli Esini Biçakla Yaralayip Arabaya Zarar Verdi
Olay, Coglaki Mahallesi 1225 Sokak’ta yasandi. Edinilen bilgiye göre, 20 yildir dini nikahli olarak yasadigi iddia edilen ve son 1,5 yildir ayri yasadiklari ögrenilen Y.S. ve A.A. telefonda tartismaya basladi.

Telefondaki tartismanin ardindan kadinin yasadigi eve giden Y.S., burada A.A. görüsmek istedi. Bir süre A.A. ile görüsen Y.S. tartisma ve sonrasinda çikan kavgada kadini biçakla elinden ve boynundan hafif kesi seklinde yaralayip darp etti. Ardindan hizini alamayan Y.S. kadinin babasinin üzerine kayitli olan otomobile saldirdi. Aracin camlarini kirip tas ve sopalarla araca saldiran Y.S. araca zarar verdi. Çevredeki vatandaslarin 112 Acil Çagri Merkezine olayi bildirmesi üzerine adrese çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen polis ekipleri sahsi yakalayip gözaltina alirken, polis aracina götürülen Y.S. bu kez de polis aracina saldirarak polis aracinin camini kirip kaportasini yumrukladi. Güçlükle gözaltina alinan sahis polis aracina bindirilirken, olay yerine gelen 112 Acil Yardim ekipleri ufak kesiyle hafif yaralanan kadini ambulansa bindirdi. Ilk müdahalesi ambulansta yapilan ufak çiziklerin bulundugu A.A. daha sonra Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirilirken, saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA