Erzurum Bulusmasi Kültür Festivali Açilis Programiyla Basladi

Bilecik Belediyesi katkilariyla düzenlenen ve Erzurum yöresine ait ürünlerin satisa sunuldugu bu yil 1’inci düzenlenen Bilecik Erzurum Bulusmasi ve Kültür Festivali’nin kapilari halka açti. Gelirin çogu deprem bölgesine gidecek olan festival 3 gün sürecek.

Erzurum Bulusmasi Kültür Festivali Açilis Programiyla Basladi
Bilecik Belediyesi Kapali Pazar alaninda kurulan festivalin açilis programina; Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün, Bilecik Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, siyasi parti il ve ilçe baskanlari, sivil toplum kurulusu temsilcileri ile çok sayida vatandasin katildi.

Programda konusan Baskan V Subasi, Bilecik’te kurulan festivali ile Erzurum’daki güzelliklerin ve zenginliklerin sergilenecegi ve satisa sunulacagini belirterek, “Öncelikle tüm konuklari Bilecik’te agirladigimiz için duydugum mutlulugu ifade ediyorum. Geçtigimiz aylarda da Karadeniz yöresinin güzellikleri ve lezzetlerini Bilecik’te karsiladik. 3 gün sürecek festivale tüm Bileciklileri davet ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Vali Kizilkaya, Milletvekili Tüzün, Baskan V. Subasi ve protokol üyeleri, kurulan stanttaki vatandaslari selamlayarak, hayirli isler temennisini iletti. Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi da konuklarla sohbet ederek, hatira fotograflari çektirdi.
Kaynak: İHA