Yeniden Refah Partisi'nde Milletvekili Aday Adayligi Basvuru Süresi Uzatildi

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adayligi basvuru süresi 21 Mart Sali gününe uzatildi.

Yeniden Refah Partisi'nde Milletvekili Aday Adayligi Basvuru Süresi Uzatildi
Cumhurbaskanligi ve milletvekili seçim tarihinin 14 Mayis olarak belirlenmesinden sonra siyasi partilerde milletvekili aday adayligi süreci devam ediyor. Seçime ilk kez katilacak olan Yeniden Refah Partisi’nde daha önce 17 Mart Cuma günü olarak açiklanan milletvekili aday adayligi son basvuru tarihinin yogunluk nedeniyle 21 Mart Sali günü saat 17.00’ye uzatildigi bildirildi.



“Özellikle gençlerimizden yogun bir talep var”

Parti genel merkezinde olusturulan adaylik basvuru merkezinde süreçle ilgili konusan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Baskani Nureddin Gül, “Milletvekili aday adayligi basvuru alma sürecini yogun bir tempoyla sürdürüyoruz. Özellikle gençlerimizden yogun bir talep var. Kuruldugumuz günden beri halkimizin partimize gösterdigi teveccühün bir tezahürü bu. Gerek il baskanliklarimizda, gerekse genel merkezimizde çok yogun bir sekilde aday adayligi basvurulari yapilmaktadir” ifadelerini kullandi.

Depremzede ve engellilerden ücret talep edilmiyor

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adayligi basvurularina yönelik çalismalar parti genel merkezinde ve il baskanliklarinda gerçeklestiriliyor. Yeniden Refah Partisi depremzede ve engellilerden aday adayligi için herhangi bir basvuru ücreti talep etmezken, 7 bin 500 lira olan basvuru ücreti gençler ve kadinlar için 5 bin lira olarak tahsil ediliyor.
Kaynak: İHA