CHP Balçova Ve Torbali Ekibi Osmaniye Nöbetinde

Cumhuriyet Halk Partisi Izmir Il Baskanligi’nin depremden etkilenen Osmaniye’de baslattigi dayanisma nöbetine giden ilk ekip Balçova ve Torbali ilçeleri oldu. Iki ilçenin Cumhuriyet Halk Partili iki ilçe baskani ve belediye baskanlari, depremden etkilenen vatandaslari ziyaret etti.

CHP Balçova Ve Torbali Ekibi Osmaniye Nöbetinde
Kahramanmaras merkezli iki büyük depremin acilari devam ederken, bir yandan da yaralar sariliyor. Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin Dayanisma Sehri olarak belirledigi Osmaniye’de depremzede vatandaslara yapilan hizmet hiç durmadan devam ediyor.

Osmaniye’de baslatilan dayanisma nöbeti çerçevesinde kente giden ilk ekip Balçova ve Torbali Ilçe Baskanliklari oldu. Balçova Ilçe Baskani Murat Aküzüm, Torbali Ilçe Baskani Övünç Demir’in yani sira Balçova Belediye Baskani Fatma Çalkaya ve Torbali Belediye Baskani Mithat Tekin ile belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de eslik etti. Osmaniye’de ilk olarak Izmir Büyüksehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Balçova ve Torbali ekipleri yetkililerden merkezin çalismalari hakkinda bilgi aldiktan sonra çadir kentte kalan depremzede vatandaslari ziyaret etti. Daha sonra Osmaniye’nin ilçelerine giden ekipler buradaki CHP Ilçe Baskanliklarindaki yetkililerden bilgi alarak vatandas ve esnafi ziyaret etti.
Kaynak: İHA