Bayburt Tek Yürek Oldu

Merkez üssü Kahramanmaras’in Pazarcik Ilçesi olan ve birçok ilde hissedilen depremin ardindan bölgeye yardimlar devam ediyor. Depremin ardindan Afet ve Acil Durum Yönetimi(AFAD) Baskanligi koordinasyonunda bölgeye yardim ulastirmak üzere ülke çapinda harekete geçildi.

Bayburt Tek Yürek Oldu
Enkaz kaldirma çalismalarinin devam ettigi deprem bölgesine ve depremzedelere bir yardim eli de Bayburt’tan uzatildi. Bayburt’tan toplanan yardimlar ve is makineleri bölgeye ulastirilmak üzere yola çikti.

Vali Cüneyt Epcim, zor zamanlarda Bayburtlularin devletinin ve milletinin her daim yaninda oldugunu belirterek, "Ilk andan itibaren deprem bölgesine yardimlarini esirgemeyen hayirsever Bayburt halkina tesekkür ediyoruz.

Deprem nedeniyle hayatini kaybeden tüm vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, ailelerine bassagligi, yarali vatandaslarimiza da acil sifalar diliyoruz" seklinde konustu.

Deprem bölgesine gönderilmek üzere hareket edecek olan yardim konvoyunu, Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Il Jandarma Komutani Albay Dr. Talha Övet, Il Emniyet Müdürü Nihat Uzun, Il Genel Meclis Baskani Bülent Yardimci, Ilçe ve belde belediye baskanlari, siyasi partilerin il baskanlari ve kurum amirleri ugurladi.
Kaynak: İHA