Bagcilar Belediyesi Karla Mücadele Timi Göreve Hazir
Bagcilar Belediyesi, kuvvetli kar yagisinin beklendigi ilçede hayatin normal seyrinde devam etmesi için bütün önlemleri aldi. 550 personelden olusan Karla Mücadele Timi, 38 küreme araci, 8 tuzlama araci ve 20 destek araçtan olusan filosuyla hazir bir sekilde bekliyor. Ekiplerin bir bölümü karla mücadele ederken, bir kismi da soguk havada vatandaslara sicak ikramlarda bulunacak.

Düzenli olarak tuzlama yapilacak
Yogun kar yagisi ile birlikte ekipler, tüm ana arter, yürüyüs yollari, hastane, cami, okul, meydan ve caddeler ile kamu kurumlarinin önlerinde düzenli olarak kar temizligi ve tuzlama çalismasi yapacak. Yüzyil, Göztepe ve Mahmutbey mahalleleri basta olmak üzere ilçe genelindeki, rampa ve kuzeye bakan yollarda da olusacak buzlanmayla mücadele amaçli tedbirler alindi. Öte yandan, personelin bir kismi da meydan ve metro çikisinin oldugu noktalarda bulunan mobil araçlardan vatandaslara yönelik sicak ikram servisi yapilacak.
"24 saat görev basindayiz"
Ilçe sakinlerinin magduriyet yasamamasi adina bütün tedbirleri aldiklarini söyleyen Özdemir, “Kar yagisi öncesi bütün planlarimizi yaptik. Mesai arkadaslarimizla birlikte 24 saat çalisacak sekilde göreve haziriz. Insallah bu süreci sorunsuz bir sekilde geçirecegiz” dedi.
