Karaman'da Genç Ofis Gençlerin Ugrak Noktasi Oldu

Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Kazimkarabekir Pasa Mahalle Genç Ofis, gençlerin ugrak noktasi olmaya devam ediyor.

Karaman'da Genç Ofis Gençlerin Ugrak Noktasi Oldu
7 gün 24 saat açik olan Genç Ofis’te gençler sicak bir ortamda ders çalisma imkani bulurken, ücretsiz açilan kurslardan da faydalanarak kendilerini gelistiriyor. Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun Karaman ziyaretinde açilisini yaptigi Genç Ofis’in ayrica gençlerin çesitli sanatla ilgili aktivitelere, kültürel ve sosyal faaliyetlere katilimlarin da artirilmasi planlaniyor. Verilen hizmetten memnun olduklarini belirten gençler, rahat bir ortamda ders çalisma imkani bulduklarini ve ücretsiz açilan kurslardan faydalandiklarini belirterek, böyle bir tesisin açilmasinda emegi geçen herkese tesekkür ettiler.

Bu ülkenin umudunun gençler oldugunu belirten Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, “Bizler gençlerimize inaniyor ve güveniyoruz. Gençlik ve Spor Il Müdürlügü olarak gençlerimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Gençlerimizin ihtiyaçlarini gidermek ve hayallerine destek olmak hassas oldugumuz noktalardan bir tanesi. Hizmete giren Genç Ofis’imize gençlerimizin ilgisi ise bizleri mutlu ediyor. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada tüm imkanlarimiz ile gençlerimize en iyi sekilde hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA