Baskan Pekmezci Ve Belediye Meclis Üyelerinden Sükran Ziyareti

Bayburt’un düsman isgalinden kurtulusunun 105. yil dönümü dolayisiyla Belediye Baskani Hükmü Pekmezci ve Belediye Meclis Üyeleri Türk Silahli Kuvvetleri nezdinde Garnizon Komutani Topçu Albay Zekeriya Tosun’a sükran ziyaretinde bulundular.

Baskan Pekmezci Ve Belediye Meclis Üyelerinden Sükran Ziyareti
Baskan Pekmezci Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan askeri gazinoda gerçeklesen ziyarette yaptigi konusmada, “Bugün 21 Subat, Bayburt’umuzun kurtulus günü. Bizler Bayburt Belediye Meclisi olarak Bayburt halki adina Türk Silahli Kuvvetlerine sizin sahsinizda sükranlarimizi sunmaya geldik. Biz millet olarak bir ve bütün, beraberlik içinde ordumuz ile verilen mücadeleyi unutmamis bir neslin çocuklari olarak sizin nezdinizde sükran duygulari ile dolu olarak bugün buradayiz. Size tekrar Türk Silahli Kuvvetleri adina tesekkürlerimizi arz ediyoruz" ifadelerini kullandi.

Garnizon Komutani Topçu Albay Zekeriya Tosun ise, ziyaretlerinden ötürü Baskan Pekmezci’ye tesekkür ederek, "Bizler de Türk Silahli Kuvvetlerinin bugünkü temsilcileri olarak sizleri agirladigimiz için mutluyuz. Bu makamlar gelip geçicidir ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktir. Bayburt gibi çok kiymetli bir memleketin, Türk cografyasinin kurtulmasinda payimiz oldugu için mutluyuz. Bugün milletimizin bagrindan çikip bu topraklarda sizlere layik olmaya devam ettigimiz için onur duyuyoruz. Insallah bir daha kurtulus günlerini yasamak durumunda kalmayiz ve daha iyiye, daha güzele gitmeye hep birlikte devam ederiz" dedi.

Ziyaret konusmalarin ardindan fotograf çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA