Tutuk, Depremzede Çocuklari Yürüyen Kösk'te Agirladi
Yalova Belediye Baskan Vekili Mustafa Tutuk ve esi Göksen Tutuk, Kahramanmaras merkezli gerçeklesen büyük depremlerin ardindan Yalova’da misafir edilen depremzedelerin çocuklarini Yürüyen Kösk’te agirladi.

Çocuklar üzerinde depremin olusturdugu olumsuz etkiyi bir nebze de olsa atlatabilmelerine katki sunmak istediklerini söyleyen Tutuk, “Deprem bölgesinden Yalova’miza gelen, buraya yerlesen afetzedelerimizin çocuklari için hem Yalova’mizi tanimalari hem de rehabilitasyonlari adina böyle bir organizasyon yaptik. Bizler bu aciyi daha önce yasadik. Ne ihtiyaçlari var, bu depremin ne gibi olumsuz etkileri var yakindan biliyoruz. Uzman psikologumuz esliginde çocuklarimizin Atatürk’ün büyük bir çevrecilik örnegi sergiledigi Yürüyen Kösk’ü yakindan görmelerini istedik. Hafta sonlarini Yalova’mizi taniyarak geçirmelerini sagladik. El birligiyle güç birligiyle bunun üstesinden gelecegiz” dedi.
Rehberler esliginde Yürüyen Kösk’ü gezen çocuklara gezinin ardindan Yalova Belediyesi tarafindan yemek ikraminda bulunuldu. Doga ile iç içe bir hafta sonu geçiren afetzede çocuklar, Yalova Belediyesi ve Baskan Vekili Mustafa Tutuk’a yakin ilgisi nedeniyle tesekkür etti.
