Altay Bayindir Açiklamasi 'Bizler De Buraya Geldik, Halkimizi Davet Ediyorum'

Fenerbahçe Kaptani Altay Bayindir, Ülker Stadyumu’nda depremzedeler için baslatilan kampanya için kan bagisina katilarak destek verdi. Bayindir, kan bagisi için vatandaslara da çagri yapti.

Altay Bayindir Açiklamasi 'Bizler De Buraya Geldik, Halkimizi Davet Ediyorum'
Fenerbahçe tarafindan Ülker Stadyumu’nda depremzedeler için baslatilan kan bagisi kampanyasina Fenerbahçe Kaptani Altay Bayindir da katildi.

Basarili kaleci, kan bagisinin ardindan Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulundu. 24 yasindaki file bekçisi, ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini söyleyerek, “Kizilay’in ve kulübümüzün ortaklasa baslattigi bu yardim kampanyasi ülkemiz ve mevcut içinde bulundugumuz durum için gerçekten çok çok önemli. Bizler de sporcular olarak, buraya geldik. Halkimizi da davet ediyorum. Çünkü zor bir dönem ve uzun vadeli bir süreçten geçiyoruz. Insanlarimizin, hepimizin birbirine ihtiyaci var. Bizler de elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz. Birlikte kelimelerin yetersiz kaldigi bir durumu birlikte yasiyoruz. Bundan sonrasi içinde her birlikte mücadeleye, yardim etmeye, ne yapabilirsek onu yapmaya devam etmemiz gerekiyor. Biz de böyle yapacagiz. Atlatilacak bir süreçte oldugunu düsünmüyorum. Çünkü kalici izler birakacak bir durum yasiyoruz. Üstümüze, üzerimize ne düsüyorsa bundan sonrasi için yapacagiz. Burada ne hakkinda konusursak konusalim, ates düstügü yeri yakiyor. Insanlar zor durumda, zor sartlar altinda, zor seyler yasiyor. Hala göçük altindan çikan insanlarimiz var. Allah herkesin yardimcisi olsun. Bizler onlar için en büyük duacilariz ve buradan elimizden ne gelebiliyorsa yapiyoruz. Kulübümüze ve Kizilay’a da tesekkür ederim, böyle bir kampanya düzenledikleri için” seklinde konustu.

Kaynak: İHA