Içme Suyu Aritma Tesisinin Insasi Için Yer Teslimi Yapildi

Bayburt Belediyesinin sehrin kizil elmasi olarak gördügü Bayburt Merkez Içme Suyu Aritma Tesisinin yer teslimi gerçeklestirildi.

Imza töreni öncesi projenin yapilacagi Gümüssu köyü yakinlarindaki alanda Iller Bankasi ve yüklenici firma yetkilileri ile incelemelerde bulunan Belediye Baskani Hükmü Pekmezci projenin yapim süreci hususunda istisarelerde bulundu. Daha sonra baskanlik makamina geçilerek protokol imzalandi.

Yer teslimi için gerekli protokolün imzalanmasinin ardindan açiklamalarda bulunan Baskan Hükmü Pekmezci, tesisin Bayburt için hayirlara vesile olmasi temennisinde bulundu. Projenin Bayburt’ta belediye eli ile simdiye kadar hayata geçirilen en büyük proje oldugunu belirten Pekmezci, “Proje için en ince teferruatina kadar çalistik. Bayburt için mutlaka yapilmasi gereken, sehrimizin kizil elmasi niteligini tasiyan bir çalisma. Yer teslimimizi bugün itibariyle yaptik. Insallah mümkün olan en kisa sürede tesisimizi tamamlayarak vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz.” dedi.

Bayburt’un güzel temiz bir suyu bulundugunu ama vatandaslarin sertliginden sikayetçi oldugunu belirten Baskan Pekmezci, “Projenin hayata geçmesiyle hemsehrilerimiz insallah bu sorundan da kurtulacak. Bizde Bayburt Belediyesi olarak sehrimizin kroniklesmeye yüz tutmus bir problemini daha çözüme kavusturmanin huzuru içinde olacagiz. Vatandaslarimiz merak etmesinler en büyük sevdalari Bayburt olan bir belediyeleri var.” ifadelerini kullandi.

Projenin hayata geçmesinde emegi olanlara da tek tek tesekkür eden Baskan Pekmezci, “Projemiz için çalismaya basladiktan sonra bizleri bu yolda yalniz birakmayan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’ye, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanimiz Prof. Dr. Vedat Bilgin’e, Içisleri Bakanimiz Süleyman Soylu’ya, Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Murat Kurum’a, Bayburt Valimiz Cüneyt Epcim’e, Milletvekilimiz Fetani Battal’a Iller Bankasi Genel Müdürümüz Yusuf Büyük’e ve projenin olusumunda emegi olan tüm mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum.” diye konustu.

Imza törenine Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Baskan Yardimcisi Süreyya Türkmenli, Iller Bankasi yetkilileri, teknik ekibi ve yüklenici firma yetkilileri katildi.

Kaynak: İHA