MASKI'den Arizalara Hizli Müdahale

MASKI Genel Müdürlügü, Salihli ilçe merkezine içme suyu temin eden bagcilar terfi merkezinde meydana gelen ariza Elektrik Makine ve Malzeme Ikmal Dairesi Baskanligi ekiplerince giderilerek vatandaslarin su kesintisi yasamamasinin önüne geçti.

MASKI'den Arizalara Hizli Müdahale
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, kesintisiz içme suyu saglamak ve vatandaslari magdur etmemek adina çalismalarini gece gündüz sürdürüyor. Bu dogrultuda Elektrik Makine ve Malzeme Ikmal Dairesi Baskanligi, tarafindan Salihli ilçe merkezine içme suyu temin eden bagcilar terfi merkezinde meydana gelen ariza kisa süre içerisinde müdahale edilerek giderildi. Yapilan çalisma ile vatandaslarin su kesintisi yasamalarinin önüne geçildi.

“Ekipler gece gündüz görev basinda”

Yerinde müdahaleler ile ilgili açiklamalarda bulunan Elektrik Makine ve Malzeme Ikmal Dairesi Baskani Kemal Anaç, “Vatandaslarimiza kesintisiz ve daha saglikli içme suyu ulastirmak adina çalismalarimizi gece gündüz sürüyoruz. Olusabilecek arizalara hizli ve yerinde müdahale için ekiplerimiz teyakkuz halinde. Hedefimiz meydana gelebilecek arizalari vatandaslarimiza yansitmadan ve magdur etmeden gidermek” dedi.

Kaynak: İHA