Büyüksehir'den Üreticilere Koruyucu Malzeme Destegi

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta ile birlikte, Salihli ilçesi Durasilli Mahallesi’nde zeytin toplayan isçileri ziyaret ederek çalismalarinda kolayliklar diledi.

Büyüksehir'den Üreticilere Koruyucu Malzeme Destegi
Zeytindeki isçilere Baskan Cengiz Ergün’ün selamlarini ileten heyet, Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan is esnasinda kullanilmak üzere hazirlanan koruyucu malzemelerin takdimini gerçeklestirdi. Üretime alin terini katan isçiler, kendileri düsünülerek tarlaya getirilen malzemeler için Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerini iletti.

Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan ilkbahar mevsiminde baslatilan proje kapsaminda tarim isçilerinin üretim esnasinda ihtiyaç duyduklari koruyucu malzemeler, isbasinda tarim isçilerine teslim ediliyor. Bu kapsamda Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta, Salihli Muhtarlik Isleri Müdürü Mustafa Gün, Kirsal Kalkinma Sube Müdürü Mustafa Eralp, Mahalle Muhtari Ali Demirer ile birlikte Durasilli Mahallesinde zeytin toplayan isçilerle bir araya geldi. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini tarladaki isçilere ileten Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu; plastik kelter ile birlikte bez çanta, sapka, bere, yagmurluk, 2 çift eldiven, ilaçlama maskesi ve ilaçlama gözlügü bulunan koruyucu malzeme çantasinin takdimini gerçeklestirdi. Salihli Durasilli ovasindaki isçiler, kendilerini düsünerek hazirlanan hediyeden mutluluk duyduklarini belirterek, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e selam ve tesekkürlerini iletti. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün öncülügünde kirsala yönelik proje ve çalismalarin devam edecegini söyledi.



Muhtar Demirer, tesekkür etti

Durasilli Mahalle Muhtari Ali Demirer, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e tesekkür ederim, Allah bin kere razi olsun. Ekibine de çok tesekkür ediyorum. Vatandaslarin tarlalarina giderek tek tek koruyucu malzemelerini dagittilar. Vatandaslar çok memnun oldu” dedi.

Durasilli Mahallesi’nden Özkan Aras da koruyucu malzemelerin dagitimi için Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA