Altinova'da Tekel Bayilerine Denetim

Yalova’nin Altinova Belediyesi Zabita Amirligi ekipleri, yilbasi öncesi ilçedeki tekel bayi ve bakkallari denetledi.

Altinova Belediyesi Zabita Amirligi ekipleri, tekel bayilerine yaptigi denetimlerde; Alkollü Içkiler Tebligi kapsaminda alkollü içkilerin etiket ve bandrol kontrolü gerçeklestirdi. Ekipler, is yerlerini kaçak içki konusunda uyardilar.

Altinova Belediyesi Zabita ekiplerince TEKEL bayilerine yapilan denetimlerde özellikle yasal izin belgesi ve tüketime sunulan gidalarin saglikli olup olmadigi, hijyen sartlarina uyulup uyulmadigi, içkili mamullerin sahte olup olmadiklari ve son tüketim tarihlerine uygunluguna bakildi. Isyeri sahiplerinin is yeri açma ve çalistirma ruhsatlari incelenirken, ürünlerin üretim tarihi ile son kullanma tarihlerinin denetimlerini yapildi.

Insan sagliginin her seyin üzerinde oldugunu dile getiren Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, "Halk sagligi bizim için en öncelikli konularin basinda gelmektedir. Bunun disinda vatandaslarimizin tüketici haklari da son derece titiz bir sekilde kontrol edilmektedir. Vatandaslarimizin menfaatlerine olan bu tür uygulamalarimiz devam edecektir" diye konustu.

Denetimlerin devam edecegini ifade eden Altinova Belediyesi Zabita Amiri Ilker Gülbahar, “Altinova Belediyesi olarak amacimiz vatandaslarimizin daha saglikli, dogru ve kaliteli bir hizmet almalaridir. Vatandaslarimiz gönül rahatligi ile alisveris yapmalari için denetimlerimiz devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA