Çankiri'da Kan Donduran Cinayet Açiklamasi Babasini Öldürüp Sobada Yakti

Çankiri’da bir sahis, babasini önce öldürdü sonra sobada yakti. Olayla ilgili yakalanan sahis gözaltina alinirken, babanin cesedine ait bulgular ise delil posetleri ile evden çikartildi.

Çankiri'da Kan Donduran Cinayet Açiklamasi Babasini Öldürüp Sobada Yakti
Olay, Karatekin Mahallesi Tahtaköprü Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ismail Demirci ve babasi Hasan Demirci arasinda ögrenilemeyen sebeple tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartisma kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda Ismail Demirci babasi Hasan Demirci, babasini öldürdü. Hasan Demirci’den haber alamayan yakinlari durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi.

Cansiz bedeni delil posetleriyle çikartildi

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekipleri tarafindan yapilan incelemelerde Hasan Demirci’nin cesedi sobanin içinde yanmis bir sekilde bulundu. Hasan Demirci’nin cesedine ait bulgular, olay yeri inceleme ekipleri tarafindan delil posetleri ile araca tasindi. Demirci’ye ait bulgular, otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumuna gönderildi. Ismail Demirci ise polis ekiplerince kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA