Samsun’un Çarsamba ilçesinde Dünya Engelliler Günü’ne özel hazirlanan “Içimdeki Ben” tiyatro oyunu 2 Aralik Cumartesi günü, “80’ler 90’lar Gülümseten Hatiralar” oyunu ise 4 Aralik Pazartesi günü sahnelenecek.

Etkinlikler hakkinda bilgi veren Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Düzenledigimiz programlarimiz ile hemsehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sanatin ve sporun her dalinda Çarsambamiz söz sahibi olsun; çocuklarimiz tiyatroya gitmeden, sanatla ilgilenmeden büyümesin istiyoruz. Bu kapsamda ilçemizde ücretsiz olarak düzenledigimiz etkinliklere yenilerini eklemeyi sürdürüyoruz. Sevgi, her engeli asar diyerek Dünya Engelliler Günü’ne özel olarak hazirladigimiz, 2 Aralik aksami sahnelenecek, Hüseyin Kurt’un yazip yönettigi Içimdeki Ben isimli trajikomik yetiskin oyununa tüm hemsehrilerimizi bekliyoruz. 80’ler 90’lar Gülümseten Hatiralar oyunuyla da zamanda yolculuga çikmaya hazirlaniyoruz. Ekranlarin sevilen yüzleri Faruk Sofuoglu ve Deniz Oral’in birlikte sahne aldigi; ortak hatiratlarimizla hazirlanmis, 80’li ve 90’li yillara ait hatiralarla bezenmis, sevilen sarkilar ve muhabbetlerle islenmis eglence dolu bir gece hemsehrilerimizi bekliyor. 4 Aralik Pazartesi aksami nostaljik bir yolculuk için tüm hemsehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.
Belediyenin organizasyonuyla seyirciyle bulusacak oyunlar Cemil Sensoy Kültür Merkezinde gerçeklesecek. Dünya Engelliler Günü’ne özel hazirlanan "Içimdeki Ben" isimli trajikomik yetiskin oyunu 2 Aralik Cumartesi saat 19.30’da sahnelenecek.
Ünlü isimler Faruk Sofuoglu ve Deniz Oral’in yer aldigi 80’ler 90’lar Gülümseten Hatiralar müzikli gösterisi 4 Aralik Pazartesi saat 19.30’da seyircinin karsisina çikacak.