Baskan Pekmezci Istanbul'da Ki Bayburtlularla Bir Araya Geldi

Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci çalisma ziyareti için bulundugu Istanbul’da Bayburt Kültür ve Yardim Dernegi Bagcilar Subesi’ni ziyaret ederek Baskan Hicabi Durmus, yönetim kurulu üyeleri ve Bayburtlular ile bir araya geldi.

Baskan Pekmezci Istanbul'da Ki Bayburtlularla Bir Araya Geldi
Istanbul’da Bayburtlularla bir araya gelmekten dolayi mutlu oldugunu belirten Baskan Pekmezci, "Çalismak için baba ocagindan ayrilarak Istanbul’ a gelen ve çok sevdikleri Bayburt’tan ayri düsen hemsehrilerimizle hasbihal etme firsati bulduk. Bizlerle sohbet etmek için buraya gelen ve bizleri sizlerle bulusturan Bayburt Kültür ve Yardim Dernegi Baskani Hicabi Durmus ve yönetimine tesekkür ediyoruz. Suna emin olunuz ki ayrildiginiz Bayburt ile suan ki Bayburt arasinda fark var. Yaptigimiz projeler ve çalismalar ile Bayburt büyük bir degisim yasadi ve yasamaya devam edecek" ifadelerini kullandi.

Dernek Baskani Hicabi Durmus ise Baskan Pekmezci’ye göstermis oldugu ilgi ve alakadan ötürü tesekkür ederek, "Ziyaretlerinden dolayi Belediye Baskanimiza tesekkür ediyoruz. Kendilerini Istanbul’da ve dernegimizde agirlamaktan dolayi mutluluk duyduk" dedi.

Konusmalarin ardindan Bayburtlularla bir süre daha sohbet eden Baskan Pekmezci Bayburt Kültür ve Yardim Dernegi Baskani Hicabi Durmus’a plaket takdim etti.

Ziyarette Belediye Baskan Yardimcisi Süreyya Türkmenli, Genel Baskan Hicabi Durmus, Bagcilar Sube Baskani Muharrem Aktürk, Kadin Kollari Baskani Zeynep Nergis, Yildiztepe Muhtari Bayram Kirmizi ile yönetim kurulu üyeleri, köy dernek baskanlari ve Bayburtlular yer aldi.
Kaynak: İHA