Samsun'da Dogal Gaz Parlamasi Açiklamasi 1 Yarali

Samsun’da yalniz yasayan yasli adam, yemek yapmak için mutfakta ocagi yaktigi sirada dogal gaz parlamasi sonucu yanarak hastanelik oldu. Yanarak yaralanan yasli adam huzurevinde kalmak için yardim istedi.

Samsun'da Dogal Gaz Parlamasi Açiklamasi 1 Yarali
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalniz yasayan emekli memur Ömer Zehiroglu (73), evinde yemek yapmak için mutfakta dogal gazli ocagi yakmak için çakmagi çakinca bir anda dogal gaz parlamasi yasandi. Yasli adam alevler içinde kaldi. Yüzünden ve ellerinden yanarak yaralanan yasli adam ambulansla Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Yalniz yasadigini belirten Ömer Zehiroglu, "Yemek yapmak için ocagi yaktigim sirada parlama oldu. Yalniz kalamiyorum. Devletin bana sahip çikip huzurevine yerlestirmesini istiyorum. Bu konuda yardim bekliyorum" dedi.

Kaynak: İHA