Kütahya'da Yerel Seçimler Yaklasirken, Kulisler Hareketlendi
Kütahya’da yerel seçimler yaklasirken, kulisler hareketlendi. AK Parti Kütahya Il Baskanliginda çesitli kademelerinde görev yapmis parti yerel seçimlerde ittifak istemediklerini, AK Parti’nin belediye baskani adayi olarak da mevcut Il Baskani Mustafa Önsay’i desteklediklerini ifade ettiler.

Yerel seçimler öncesi Kütahya’ya ve Ankara’ya bir ses vermek için toplandiklarini dile getiren Cicavoglu, “Her birimiz 2001 yilindan beri AK Parti il ve ilce teskilatlarinda görev yaptik. Bu kutsal görevler esnasinda 2002 genel secimi ile baslayan 10 secim 3 referandum gerçeklesmistir. Bütün bu süreçlerden AK Parti sizlerin degerli katkilari ile bir seçim hariç birinci parti çikarak büyük bir basariya imza atmistir. Yine bütün seçimlere ittifaksiz tek basina girmistir. En son Mayis 2023 teki Cumhurbaskanligi ve milletvekili seçimlerine tek basina girmis Cumhurbaskanimiza yüzde 70 gibi yüksek bir oy ve milletvekili seçiminde yaklasik yüzde 47 oy vererek birinci parti olmus ve 3 milletvekili çikarmistir. AK Partimize her zaman destegini esirgemeyen aziz hemserilerimize sükran borçluyuz" diye konustu.
“Yerel seçimlerde AK Parti’nin Kütahya’da bir siyasi ittifaka ihtiyaci yoktur" diyen Cicavoglu, " AK Parti çatisi altinda ittifak ederek bizlere güç vermektedirler. Kütahyali hemserilerimizden gelen bu istegi yani Kütahya’mizda siyasi bir ittifak istenmedigini AK Parti milletvekillerimiz, AK Parti Genel Baskan vekili ve genel baskan yardimcilarina iletmislerdir. Teskilatimiz, geçtigimiz pazar günü, partimizin demokratik teamülleri geregi, temayül yoklamasini birlik ve beraberlik içerisinde, coskulu bir sekilde gerçeklestirdigini hep birlikte müsahede ettik. Yarim asir AK Parti belediyeciligi ile yönetilen fakat 2019 yilinda kaybettigimiz Kütahya Belediyesini geri almak, ilimizde bulunan her AK Partili vatandasimizin temennisi oldugu sürekli bizlere iletilmektedir. Bölgesindeki, geçmis görkemli günlerine tekrar döndürmek için, her türlü dinamige sahip Kütahya’mizda, Il Baskanimiz Mustafa Önsoy liderliginde, teskilatimiz ve milletvekillerimizin birlik ve beraberlik içinde hareket ederek olusturduklari pozitif sinerji, halkimizda ve bizlerde büyük bir karsilik bulmustur" ifadelerini kullandi.
