Ankara'da Bir Günde Ikinci Komsu Cinayeti Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali

Ankara’nin Keçiören ilçesinde gürültü nedeniyle komsular arasinda çikan silahli kavgada 1 kisi hayatini kaybetti, 5 kisi ise yaralandi. Ilçede ayni gün meydana gelen komsu kavgasinda 2 kisi hayatini kaybederken 2 kisi de yaralanmisti.

Ankara'da Bir Günde Ikinci Komsu Cinayeti Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali
Edinilen bilgilere göre olay, aksam saatlerinde Keçiören ilçesi Sancaktepe Mahallesi 1586/1 cadde üzerinde bulunan Sancak Apartmani’nda meydana geldi. Binada devam eden tadilat nedeniyle komsular arasinda gürültü tartismasi çikti. Tartismanin kavgaya dönmesinin ardindan Recep Ö., ruhsatsiz tabancasi ile Kerim Tokgöz, Fatma Ö., E.T., Z.T., M.T ve H.T.’yi vurdu.

Bir kisi hayatini kaybetti

Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Yaralilar ambulanslarla çevre hastanelere kaldirildi. Hastaneye kaldirilan Kerim Tokgöz, hayatini kaybetti. Diger yaralilarin ise tedavi islemleri devam ediyor.

Katil zanlisi motosiklet ile kaçti

Katil zanlisinin olayin ardindan ruhsatsiz tabancayi olay yerinde birakarak üzerine kayitli motosiklet ile kaçtigi ögrenildi. Polis ekipleri süpheli sahsi yakalamak için çalisma baslatti.

Ayni gün içinde ikinci komsu cinayeti

Öglen saatlerinde yasanan olayda ise 2 kisi hayatini kaybederken 2 kisi de yaralanmisti. Geçtigimiz günlerde ise Sincan ilçesinde yasanan olayda 5 kisi hayatini kaybetmisti.
Kaynak: İHA