Uçuruma Yuvarlanan Kamyonda 5 Saatlik Yasam Mücadelesi

Kastamonu’nun Cide ilçesinde freni bosalan micir yüklü kamyon, yaklasik 7 metrelik uçuruma yuvarlandi. Kamyonda sikisan sürücü, itfaiye ekiplerinin 5 saatlik mücadelesi sonrasi sikistigi yerden kurtarilsa da kaldirildigi hastanede yasam mücadelesini kaybetti. Itfaiye ekiplerinin, bir yandan sürücüyü kurtarmaya çalisirken bir yandan da uyutmamak için sohbet ettigi anlar kameraya yansidi.

Uçuruma Yuvarlanan Kamyonda 5 Saatlik Yasam Mücadelesi
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Cide karayolu üzerinde Senpazar ilçesinden Cide ilçesine giden Feyyaz Cihan idaresindeki micir yüklü kamyon, Cide’ye bagli Velioglu köyü mevkiinde freni bosalmasi üzerine kaçis rampasindan köy yoluna girdi. Köy yolunda viraji alamayan kamyon, yoldan çikarak yaklasik 7 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandi. Agaca takili kalan ve kabin üzerinde duran kamyonda sürücü Feyyaz Cihan sikisti.

Kabin içerisinde sikisan sürücüyü kurtarmak için Cide itfaiye ekipleri yaklasik 5 saat mücadele verdi. Saglik ekiplerinin de zaman zaman müdahalede bulundugu sürücü, sikistigi yerde uyumak istemesi üzerine itfaiye ekiplerince basina su dökülerek uyutulmamaya çalisildi.

Kazayi takip eden IHA muhabiri Erdem Demirci de yaralinin kurtarilmasi sirasinda bir yandan görevini yaparken diger yandan da sürücüyle sik sik sohbet ederek uyumamasini sagladi.

Yaklasik 5 saatlik bir çalismanin ardindan sikistigi yerden yarali kurtarilan Feyyaz Cihan, saglik ekiplerince Cide Devlet Hastanesine kaldirildi. Cihan, burada yapilan müdahalelere ragmen yasam mücadelesini kaybetti.
Kaynak: İHA