Istanbul'dan Bakü'ye Gönül Köprüsü

Son iki yildir Azerbaycan’daki çocuklara egitim ve kiyafet destegi veren Ebru Kain, Haydar Aliyev’in 100’üncü dogum günü ile Cumhuriyetin 100’üncü yilinin ayni zamana denk gelmesi vesilesiyle bu yardimlarin devam edecegini belirtti.

Istanbul'dan Bakü'ye Gönül Köprüsü
Kardes ülke Azerbaycan’in baskenti Bakü’de, yardimsever ünlü isim Monik Ipekel’in düzenligi yardim etkinligine katilan Kain Yapi AS. Kurucusu Ebru Kain, Yasat Fonu araciligiyla kis aylarina girmeden, ihtiyaç sahibi yüzlerce çocuga mont ve bot yardiminda bulunacagini söyledi.

Son iki yildir Azerbaycan’daki çocuklara egitim ve kiyafet destegi veren Kain, bu yöndeki yardimlarini devam ettirecegini belirtti.

100’üncü yil anisina

Azerbaycan’in ulusal lideri merhum Haydar Aliyev’in 100’üncü dogum günü ile Cumhuriyetimizin 100’üncü yilinin ayni zamana denk gelmesi vesilesiyle yardim gönüllüleri tarafindan Bakü’de anlamli bir etkinlik organize edildi. Azerbaycan ve Türkiye arasindaki dostlugu pekistirmek amaciyla düzenlenen etkinlige Azerbaycan Millet Meclisi Surasi Baskani ve Milletvekili Melahat Ibrahimgizi’nin yani sira Ebru Kain, Nilüfer Çevikel, Demet Sabanci, Monik Ipekel, Liv Bonadea ve Nigar Helmi gibi is ve cemiyet hayatinin ünlü isimleri katildi.

Kaynak: İHA