'Uyuma Kavgasinda' Hamile Karisini Eliyle Bogarak Öldüren Koca Tutuklandi

Adana’da 5 aylik hamile karisini "uyama" kavgasi nedeniyle eliyle bogarak öldüren koca, “Olay anini hatirlamiyorum” dedi. Katil zanlisi çikarildigi mahkemece tutuklandi.

'Uyuma Kavgasinda' Hamile Karisini Eliyle Bogarak Öldüren Koca Tutuklandi
Olay, 29 Ekim günü Seyhan ilçesine bagli Küçükdikili Kavakli Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Hatice Demir (21), sabah saatlerinde yakinlari tarafindan evinde ölü olarak bulundu. Bunun üzerine durum polise ihbar edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri ölen kadinin üzerinde yapilan ilk incelemelerde herhangi darp ve kesici alet izine rastlamadi. Süpheli koca Emrah Demir (26) bölge ekiplerince gözaltina alindi.

“Karisinin çigliklarini susturmak için eliyle agzini kapatmis”

Aksam yemeginden sonra Emrah Demir, esi Hatice Demir’e uyuyacagini söyleyip yatak odasina gitti. Ancak Hatice Demir bir süre sonra yatak odasina gittiginde esinin uyumadigini görünce aralarinda tartisma çikti. Bu nedenle geceden baslayip sabaha kadar süren kavga sonunda Emrah Demir, esinin çigliklarini susturmak için eliyle agzini kapatti. Bu sirada havasiz kalan genç kadin hayatini kaybetti.

Emrah Demir ifadesinde, “Yemekten sonra yatiyorum dedim, sonra yatamadim. Esimde ne yapmaya çalisiyorsun dedi ve aramizda kavga basladi.

Ne yaptigimi bilmiyorum, olay ani ile ilgili hiç bir sey hatirlamiyorum” dedi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk olan Emrah Demir çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA