Arnavutköy'de 2 Çocuk Silahli Saldiriya Ugradi Açiklamasi Polis Her Yerde Saldirgani Ariyor

Arnavutköy’de biri 14 digeri 15 yasinda olan 2 çocuk, bir kisinin silahli saldirisina ugradi. Iddiaya göre olayin, saldiriyi gerçeklestiren kisinin kardesi ile kavga etmeleri nedeniyle gerçeklestigi ögrenilirken kursunlarin hedefi olan 2 çocuk hastaneye kaldirildi.

Arnavutköy'de 2 Çocuk Silahli Saldiriya Ugradi Açiklamasi Polis Her Yerde Saldirgani Ariyor
Olay, dün gece saatlerinde Arnavutköy Islambey Mahallesi’nde gerçeklesti. Iddiaya göre, mahallede bulunan bir parkin yan sokaginda yürüyen B.M.K. (15) ve S.Y.B. (14) motosiklet ile olay yerine gelen ve isminin K.V. oldugu ögrenilen sahis tarafindan silahli saldiriya ugradi. Saldiri sonrasinda kursunlarin hedefinde olan 2 çocuk yaralanarak yere yigildi. Mahalle sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olayin yasandigi yer ve çevresinde güvenlik önlemleri alirken saglik ekipleri olay yerinde ilk müdahalesini yaptigi yaralilari hastaneye kaldirdi. Çocuklarin tedavileri devam ederken polis ise her yerde saldirgani ariyor.

Mahalleli kaçisti, tabureler saga sola devrildi

O esnada sokakta oturan mahalle sakinleri ise silah seslerinin duyulmasinin ardindan saga sola kaçisti. Panik anlarinda taburelerin devrildigi, bardaklarda çayin ve masada çekirdeklerin kaldigi görüntülendi.

Kardesiyle kavga etmistik

Yarali çocuklarin hastanede alinan ilk ifadesinde olayin saldiriyi gerçeklestiren kisinin kardesi ile kavga etmeleri nedeniyle gerçeklestigi beyan edilirken polis ekipleri olayin nedeni ve saldirganin yakalanmasiyla alakali çalismasina devam ediyor.

“Kosup baktik gerçekten vurulmus”

Mahalle sakinlerinden Murat Oduncu yasananlar ile ilgili, “Biz balkonda oturuyorduk çocugun yerde yattigini gördük ne oldu diye sordugumda vuruldugunu söyledi biz kostuk baktik gerçekten vurulmus polis ve ambulansi aradik. 2 kisi vurulmustu biri asagida digeri de burada yere düsmüstü ben ekiplere haber verdim. Çocuk iyiydi ama asagidaki biraz kötüydü agliyordu” seklinde konustu.

Kaynak: İHA