Kusadasi Evcil Hayvan Bakim Ve Rehabilitasyon Merkezi Aydin Barosu Avukatlarini Agirladi

Aydin Barosu Hayvan Haklari Komisyonu, Kusadasi Evcil Hayvan Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Kusadasi Belediyesi Baskan Vekili Seyfi Seyhan Suvari, merkezde yapilan yenileme çalismalarini komisyon üyelerine anlatti.

Kusadasi Evcil Hayvan Bakim Ve Rehabilitasyon Merkezi Aydin Barosu Avukatlarini Agirladi


Hayvan haklarina verilen önem her geçen gün artiyor. Aydin Barosu Hayvan Haklari Komisyonu da bu önemli konuda çalismalarina devam ediyor. Kusadasi Evcil Hayvan Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden komisyon üyeleri, merkezin faaliyetleri hakkinda bilgi aldi. Baskan Vekili Seyfi Seyhan Suvari, ziyaret sirasinda merkezin yenileme çalismalarini ve hayvan bakimi ile ilgili detaylari komisyon üyelerine aktardi. Merkezde, haftanin her günü saat 11.00-16.00 arasinda ziyaretçilere kapilarini açtiklarini belirtti.



Evcil Hayvan Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi, evsiz ve bakima muhtaç hayvanlara destek vererek onlarin saglik ve refahlarini korumayi amaçliyor. Merkez, ziyaretçilere evcil hayvanlarin bakimi, rehabilitasyonu ve sosyalizasyonu hakkinda bilgi veriyor ve hayvanseverlerin merkeze katkida bulunmalarina firsat sunuyor.
Kaynak: İHA