Isparta Belediyesi 6'Inci Kitap Fuarini Açiyor

Cumhuriyetin 100. yilinda Isparta Belediyesi 6’inci kitap fuarini Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açiyor. Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, tüm kitap severleri açilisa ve kitap fuarina davet etti.

Isparta Belediyesi tarafindan düzenlenen kitap fuarinin bu yil 6’incisi gerçeklestiriliyor. Cumhuriyetin 100’üncü yilinda gerçeklesecek kitap fuari, 20 Ekim Cuma günü Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde kapilarini kitapseverlere açiyor.

20 Ekim Cuma günü saat 11.00 itibariyle açilacak olan kitap fuari, 29 Ekim Pazar gününe kadar açik kalacak. Fuar 10.00-20.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek.

20 Ekim Cuma günü açilacak olan kitap fuarina iliskin konusan Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, kitap fuarina tüm Ispartalilar ile özellikle ögrencileri davet etti. Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Kitapseverlerimiz fuarimiza gelerek uygun kitaplari alarak, okuyarak kendilerini gelecege hazirlayacaklar. Herkes istedigi kitapçidan kitabi alabilir. Bizim amacimiz Türkiye genelindeki birçok yayinevinin hazirladigi faydali yayinlari getirip, çesitli ve uygun fiyatlarla, kampanyalarla sunmaktir. Bu fuarda bizim de fiyat olarak desteklemelerimiz var. Tüm vatandaslarimiz hem kendileri hem çocuklari gelerek bu kitap fuarindan istifade etmelerini istiyoruz. Kitap fuarini pandemi döneminde sadece bir kez yapamadik, diger tüm yillarda bu fuarlari yaparak bugünlere geldik ve kitaplarla da çocuklarimiza faydali olmaya çalistik. Bu fuarlarin içinde çok sayida vatandasimiz da hediye kitap alarak olusturdugumuz havuza atarak o kitaplari alamayan çocuklarimiza ulastirilmasini sagliyoruz. Tüm vatandaslarimizi Cuma günü saat 11.00’da yapilacak olan kitap fuarinin açilisina davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA